S predplačilom si lahko zagotovite hitrejšo dostavo. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Obnova nohtov

Ste imeli do sedaj na nohtih gel ali akril? Ali so vaši nohti zaradi hormonov, stresa in zunanjih vplivov enostavno mehki, razcepljeni, uničeni? Na voljo imamo dve različni liniji za vrhunsko obnovo nohtov - Long4Lashes kultno linijo za nohte ter Viperino cenovno izredno ugodno linijo - obe ob redni uporabi zagotavljata vrhunske rezultate! Najprej uporabite gel ali piling-gel za odstranjevanje obnohtne kožice, nato uporabite na površini nohta serum z vsemi potrebnimi hranili, nohte pa s podlakom zaščitite svoje nohte za vsakodnevne opravke. Za vas smo ustvarili tudi vrhunski paket, v katerem najdete vse, kar potrebujete za začetek najboljše nege za naravne nohte - Nail Beauty Box je že na voljo! 

Preberi več ...

Cuticle Eraser piling-gelom odstranimo kožico in odmrle celice z nohtov in obnohtne kožice, s Healing Nail serumom nohte ob korenu nahranimo, nato pa izberemo enega od podlakov - morda za začetek Nail Restore Therapy - in poskrbimo, da so nohti zaščiteni. Če radi uporabljate lake za nohte, predlagamo Diamond Hardener ali Nutri Nail Care podlak, za čez obarvani lak pa Top Coat 3D ali Top Coat UV - v roku kakšnega meseca dni boste opazili, da so vaši nohti močnejši, trdnejši in odpornejši na poškodbe! Izdelki se lahko uporabljajo skupaj ali posamezno, kombinirate jih lahko s katerimkoli drugim lakom ali izdelkom, priporočamo vam le, da ste pri uporabi vztrajni in dosledni - rezultati bodo gotovo sledili.

Izdelki 1 - 19 od 19 skupaj
© 2021 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.