Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Sestavine

Vitamin C v negi kože

Vitamin C vsekakor sodi med antioksidante, ki so v našem telesu enostavno neprecenljivi. Bistvenega pomena je seveda predvsem vnos v telo, ogromno razliko pa lahko v pravi obliki naredi tudi ob nanosu na kožo! Kaj pa pomeni, da je antioksidant? Kako ga uporabljati, da imate od njega največ koristi? Hitro preberite, kako in zakaj si lahko z vitaminom C pomagate pri negi kože!

Piruvična kislina

Alfa-keto kislina, ki jo najdemo v jabolkih, kisu in fermentiranem sadju, zagotavlja vidne učinke predvsem pri negi aknaste, mozoljaste in na splošno problematične kože.

PHA ali polihidroksi kisline

Polihidroksi kisline ali PHA so nova generacija alfahidroksi kislin, eksfoliantov, ki poskrbijo za kemični piling.

Mandelična kislina

Odlična sestavina za zmeren piling - primerna tudi za suho in občutljivo kožo. Za začetek lahko razkrijemo le, da jo boste veseli predvsem, če je vaša koža utrujena, polt sivkasta, videti pa je tudi že gubico ali dve.

Azelaična kislina

Ste že slišali za azelaično kislino? Glede na neverjetne učinke, ki naj bi jih imela, smo se jo odločili malo bolje raziskati.

Salicilna kislina

Salicilna kislina Gotovo ste že slišali zanjo – salicilna kislina je pravi hit v kozmetični...

Hialuronska kislina

Hialuronska kislina Imam novo ljubljenko med sestavinami za nego kože! Imenuje se hialuronska...

Komedogeno - nekomedogeno

Kaj pa če razbijemo še kak mit? Ko že stopetintridesetič razlagaš, kakšno je tvoje mnenje o besedi "komedogeno", se spraviš k pisanju članka :)

Resveratrol

Oh, resveratrol, čudežna molekula, ti sveti gral mladosti in zdravja … Ne, sedaj pa čisto...