Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Sestavine

Vitamin C v negi kože

Zakaj, kako in katerega - na kratko o vitaminu C v negi kože: zakaj je ta pomemben antioksidant nujen od znotraj in od zunaj? Odlično se bori proti negativnim vplivom prostih radikalov, deluje pa tako proti gubicam kot proti pigmentnim madežem.

Piruvična kislina

Alfa-keto kislina, ki jo najdemo v jabolkih, kisu in fermentiranem sadju, zagotavlja vidne učinke predvsem pri negi aknaste, mozoljaste in na splošno problematične kože.

PHA ali polihidroksi kisline

Polihidroksi kisline ali PHA so nova generacija alfahidroksi kislin, eksfoliantov, ki poskrbijo za kemični piling. Njihova prednost je predvsem v tem, da nase vežejo tudi vodo, zato kožo med nego odlično vlažijo.

Mandelična kislina

Odlična sestavina za zmeren piling - primerna tudi za suho in občutljivo kožo. Za začetek lahko razkrijemo le, da jo boste veseli predvsem, če je vaša koža utrujena, polt sivkasta, videti pa je tudi že gubico ali dve. Ste se prepoznali v opisu? Potem vsekakor preberite prispevek do konca!

Azelaična kislina

Ste že slišali za azelaično kislino? Glede na neverjetne učinke, ki naj bi jih imela, smo se jo odločili malo bolje raziskati.

Salicilna kislina

Salicilna kislina Gotovo ste že slišali zanjo – salicilna kislina je pravi hit v kozmetični...

Hialuronska kislina

Hialuronska kislina Imam novo ljubljenko med sestavinami za nego kože! Imenuje se hialuronska...

Komedogeno - nekomedogeno

Kaj pa če razbijemo še kak mit? Ko že stopetintridesetič razlagaš, kakšno je tvoje mnenje o besedi "komedogeno", se spraviš k pisanju članka :)

Resveratrol

Oh, resveratrol, čudežna molekula, ti sveti gral mladosti in zdravja … Ne, sedaj pa čisto...