Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Sestavine

Uvajanje retinoidov

Retinoidi so med sestavinami za nego kože daleč najbolj aktivni, zato jih na eni strani obožujemo, na drugi strani pa je prav, da do njih ohranimo nekaj spoštovanja. Višja, kot je koncentracija, večja je možnost draženja, zato je treba kožo navaditi.

Niacinamid - oblika vitamina B3 v negi kože

Gotovo ste že slišali za niacinamid, ki ga vsebuje vedno več izdelkov. Fenomenalno vsestranska sestavina, ki osvaja svet - preberite, zakaj je tako in kako pomaga.

Vitamin C v negi kože

Vitamin C vsekakor sodi med antioksidante, ki so v našem telesu neprecenljivi. Preberite, kako in zakaj si lahko z njim pomagate pri negi kože!

Piruvična kislina

Alfa-keto kislina, ki jo najdemo v jabolkih, kisu in fermentiranem sadju, zagotavlja vidne učinke predvsem pri negi aknaste, mozoljaste in na splošno problematične kože.

PHA ali polihidroksi kisline

Polihidroksi kisline ali PHA so nova generacija alfahidroksi kislin, eksfoliantov, ki poskrbijo za kemični piling.

Mandelična kislina

Odlična sestavina za zmeren piling - primerna tudi za suho in občutljivo kožo. Za začetek lahko razkrijemo le, da jo boste veseli predvsem, če je vaša koža utrujena, polt sivkasta, videti pa je tudi že gubico ali dve.

Azelaična kislina

Ste že slišali za azelaično kislino? Govorimo o čudovitem aktivu, ki rešuje prenekatero težavo s kožo, žal pa je mnogi še ne poznajo dovolj dobro.

Salicilna kislina

Salicilna kislina Gotovo ste že slišali zanjo – salicilna kislina je pravi hit v kozmetični...

Hialuronska kislina

Že nekaj časa hialuronsko kislino najdemo v skoraj vsakem izdelku, ki ga primemo v roke, po drugi strani pa gre za verjetno eno najpogosteje narobe izgovorjenih sestavin.

Komedogeno - nekomedogeno

Kaj pa če razbijemo še kak mit? Ko že stopetintridesetič razlagaš, kakšno je tvoje mnenje o besedi "komedogeno", se spraviš k pisanju članka :)

Resveratrol

Oh, resveratrol, čudežna molekula, ti sveti gral mladosti in zdravja … Ne, sedaj pa čisto...