Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Sestavine

Retinal - najmočnejši retinoid v prosti prodaji

Retinoidi, derivati vitamina A, predstavljajo v negi kože že dolgo zlati standard za marsikatero težavo - proti aknam, pigmentacijam in znakom staranja.

Bakrovi peptidi

Čeprav se bakrovi peptidi slišijo v osnovi kot pač peptidi, pa imajo vseeno nekaj drugačno delovanje na kožo. Če ne drugače, je bistvena razlika v tem, da je na osnovne aminokisline (torej peptide) vezan baker. S tem se molekula seveda spremeni. Poglejmo, zakaj in kako!

Kaj so eksosomi in kako delujejo?

Lahko rečemo, da so eksosomi končno nekaj novega med sestavinami v negi kože. Kaj pa sploh so eksosomi in kako delujejo? Kakšno delovanje izkazujejo eksosomi, kako jih pridobivamo?

Ceramidi v negi kože

Kaj so ceramidi in zakaj jih imamo v negi kože radi? Se jih splača uporabljati ali gre samo za še en marketinški trik? Preverite, kako vam lahko ceramidi pomagajo do lepše, bolj zdrave, močnejše kože.

Niacinamid - oblika vitamina B3 v negi kože

Gotovo ste že slišali za niacinamid, ki ga vsebuje vedno več izdelkov. Fenomenalno vsestranska sestavina, ki osvaja svet - preberite, zakaj je tako in kako pomaga.

Uvajanje retinoidov

Retinoidi so med sestavinami za nego kože daleč najbolj aktivni, zato jih na eni strani obožujemo, na drugi strani pa je prav, da do njih ohranimo nekaj spoštovanja. Višja, kot je koncentracija, večja je možnost draženja, zato je treba kožo navaditi.

Vitamin C v negi kože

Vitamin C vsekakor sodi med antioksidante, ki so v našem telesu neprecenljivi. Preberite, kako in zakaj si lahko z njim pomagate pri negi kože!

Piruvična kislina

Alfa-keto kislina, ki jo najdemo v jabolkih, kisu in fermentiranem sadju, zagotavlja vidne učinke predvsem pri negi aknaste, mozoljaste in na splošno problematične kože.

PHA ali polihidroksi kisline

Polihidroksi kisline ali PHA so nova generacija alfahidroksi kislin, eksfoliantov, ki poskrbijo za kemični piling.

Mandelična kislina

Odlična sestavina za zmeren piling - primerna tudi za suho in občutljivo kožo. Za začetek lahko razkrijemo le, da jo boste veseli predvsem, če je vaša koža utrujena, polt sivkasta, videti pa je tudi že gubico ali dve.

Azelaična kislina

Ste že slišali za azelaično kislino? Govorimo o čudovitem aktivu, ki rešuje prenekatero težavo s kožo, žal pa je mnogi še ne poznajo dovolj dobro.