Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

BasicLab Democosmetics

Brezkompromisna kakovost, vrhunska tehnologija, najboljše surovine, jasno označene koncentracije, varnost in učinkovitost. Povprečno za nas ni dovolj, formulacije morajo biti vrhunske in z minimalno možnostjo draženja, s pomočjo inovacij pa poskrbimo za tiste, ki od nege kože zahtevajo največ! Naša ponudba je sestavljena iz sledečih linij: • Izdelki Cosmetology imajo najvišjo vsebnost aktivnih učinkovin in se načeloma prodajajo samo v kozmetičnih salonih najvišjega nivoja ter na Dragocena.si. • Izdelki Dermocosmetics so vrhunski aktivni negovalni izdelki z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno, trudimo pa se, da so tudi cenovni dostopni širši publiki. • Izdelki Acidumis predstavljajo najboljše iz sveta kozmetičnih kislin, medtem ko so izdelki Masculis ustvarjeni za moške. • Ob osnovni liniji za umivanje in toniranje je na voljo še vrhunska linija Aminis, zasnovana na aminokislinah, NMF in peptidih, ki se pomagajo boriti proti znakom staranja. • Linija Complementis podpre zdravo delovanje kože ob močnejših aktivih, medtem ko se linija Dermatis odlično spopada s problematično kožo obraza in telesa.

Preberi več ...

Smo ekipa močnih žensk, ki na osnovi farmacevtske izobrazbe in izkušenj s pomočjo moških iz majhnega podjetja rastemo v ponudnika celovite nege za najbolj zahtevne. Neverjetne formulacije varno pospravimo v simpatično, priročno in seveda reciklirano embalažo, ki bo jutranjo in večerno rutino spremenila v ritual, v katerem boste vsakič znova uživali. Vrhunska ponudba obsega najboljše od najboljšega: vlažilno in hranilno kremo s ceramidi, neverjetno kremo z retinalom, fitosfingozinom in karnozinom ter kremo s še več retinala in rastnimi faktorji. Da pa vašo nego resnično podpremo, sta na voljo resnično vrhunski kremi z UV zaščito SPF 50, ki pa imata PPD (torej UVA zaščito) čez 52. Tako visoko zaščito boste v tako lahkotni kremici težko našli!

 

Izdelki 1 - 24 od 51 skupaj