S predplačilom si lahko zagotovite hitrejšo dostavo. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Trepalnice

Umetne trepalnice? Ne, hvala! Moja skrivnost je najboljši serum za trepalnice - tak, ki ne draži oči, ni predrag, a je hkrati izredno učinkovit! 

Eden od naših treh najbolje prodajanih izdelkov je serum za rast trepalnic Long4Lashes FX5, nedvomno zato, ker dejansko deluje. Vaše trepalnice bodo z njim daljše, močnejše in gostejše. Predstavljamo tudi novi, naprednejši in po sestavi resnično vrhunski serum Long4Lashes GOLD, ki je še posebej primeren za redne uporabnice skozi daljše obdobje. Za tiste, ki jim klasičen serum ni dovolj, imamo na voljo Gold Philosophy serum v dveh korakih, ki s posebno pasto na maskari čez noč neguje tudi že obstoječe trepalnice. 

Preberi več ...

Prvi teden ne boste opazili nič, drugi teden morda tudi še ne, nato pa bodo vaše trepalnice počasi postajale temnejše in bolj sijoče. Ne obupajte z rednim nanosom niti po štirih tednih, saj vam zagotavljamo, da se boste po šesti do osmih tednih nekega dne zbudili in ugotovili, da vam vaša maskara, ki vam je vedno ustrezala, sedaj ne ustreza več. Zakaj? Ker bodo vaše trepalnice močne, dolge in goste! No, tako večina uporabnic opiše svojo izkušnjo :)

Izdelki 1 - 6 od 6 skupaj
© 2021 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.