Rast trepalnic

Umetne trepalnice? Ne, hvala! Moja skrivnost je najboljši serum za trepalnice - tak, ki ne draži oči, ni predrag, a je hkrati izredno učinkovit! 

Eden od naših treh najbolje prodajanih izdelkov je serum za rast trepalnic Long4Lashes FX5, nedvomno zato, ker dejansko deluje. Vaše trepalnice bodo z njim daljše, močnejše in gostejše. Za tiste, ki jim klasičen serum ni dovolj, imamo na voljo Gold Philosophy serum v dveh korakih, ki s posebno pasto na maskari čez noč neguje tudi že obstoječe trepalnice. Za nosečnice in doječe mamice, ki se v večini soočajo z izpadanjem trepalnic in obrvi, pa imamo na voljo popolnoma naraven REGENElash serum z ricinusovim oljem in osnovnimi vitamini za pomoč trepalnicam pri rasti. Pomagate si lahko tudi z ricinusovim oljem, za nanos teh dveh izdelkov pa vam bo prav prišla krtačka. 

Preberi več ...

Prvi teden ne boste opazili nič, drugi teden morda tudi še ne, nato pa bodo vaše trepalnice počasi postajale temnejše in bolj sijoče. Ne obupajte z rednim nanosom niti po štirih tednih, saj vam zagotavljamo, da se boste po šesti do osmih tednih nekega dne zbudili in ugotovili, da vam vaša maskara, ki vam je vedno ustrezala, sedaj ne ustreza več. Zakaj? Ker bodo vaše trepalnice močne, dolge in goste! No, tako večina uporabnic opiše svojo izkušnjo :)

Izdelki 1 - 5 od 5 skupaj
© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.