S predplačilom si lahko zagotovite hitrejšo dostavo. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Vitamin C

Vitamin C je neverjeten antioksant, ki kožo osvetli, pomladi, spodbudi k zdravem delovanju in na splošno zmanjša nepravilnosti na koži. Uporabljajo ga lahko dame in gospodje vseh starosti, saj raziskave potrjujejo učinkovitost atopičnega nanosa vitamina C na kožo, predvsem pri izzivih z neenakomernim ali sivkastim tenom, pa tudi proti gubicam pomaga, tako da ga potrebujemo praktično vsi, ki želimo ohraniti mladosten videz kože nekaj dlje. Za pomoč pri izbiri izdelkov z vitaminom C nam lahko vedno pišete na info@dragocena.siIn ne pozabite, ni vse v sestavinah, ogromno dodane vrednosti izdelkov leži v formulaciji.

Preberi več ...

Tudi pri vitaminu C najdemo formulacij skorajda toliko, kot najdemo različnih izdelkov. Najbolj raziskana oblika je askorbinska kislina (ascorbic acid ali L-ascorbic acid), ki v pravi pH vrednosti izdelka prinaša koži neverjetno veliko pozitivnih učinkov - mladostnejša in čvrstejša koža, manj opazne pigmentacije in madeži na koži, pomaga pa tudi pri moči povrhnjice, da se bori proti prostim radikalom in negativnim vplivom iz okolja. Ne glede na obliko vitamina C v vaših izdelkih pa bodite pozorni, da serumi in kreme niso izpostavljeni UV žarkom, saj je vitamin C izrazito občutljiv na zrak in naravno svetlobo. Idealno je, da svoje izdelke z vitaminom C na hitro odprete in zaprete ter jih hranite na temnem in hladnem. Če so pakirani v prozornih stekleničkah, ohranite škatlico in stekleničko takoj po uporabi nazaj zaprite v škatlico. 

Izdelki 1 - 21 od 21 skupaj
© 2021 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.