Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Hialuronska kislina

Hialuronska kislina je naraven del skorajda vseh tkiv v človeškem telesu, vendar pa količina le te v koži po določeni starosti prične upadati. Tako se naša koža začne povešati, opazimo pa tudi druge znake staranja - gubice! Ob pravilni uporabi je hialuronska kislina enostavno nepogrešljiv del vrhunske nege kože in prinaša več koristi kot zgolj vlaženje. Ker nase vleče večjo količino vode in jo nato dostavi na in v kožo, pomaga kožo seveda vlažiti, vendar pa na nek način deluje tudi kot antioksidant, s tem pa preprečuje izgubo vlažnosti, spodbuja nastajanje kolagena in krepi kožo. Za pomoč pri izbiri izdelkov s hialuronsko kislino nam lahko vedno pišete na info@dragocena.si! In ne pozabite, ni vse v sestavinah, ogromno dodane vrednosti izdelkov leži v formulaciji!

Preberi več ...

Na tržišču je resnično prava poplava krem in serumov s hialuronsko kislino, zato verjamemo, da je težko izbrati pravega zase. Ni nujno, da je dražji izdelek tudi boljši, pri hialuronski kislini namreč velja, da manjša, kot je molekula, lažje prodre skozi povrhnjico v kožo. Različni tipi kože različno sprejemajo velikosti molekul hialuronske kisline, zato je tudi pri nas na voljo toliko različnih izdelkov - da lahko dejansko vsak najde nekaj zase. 

Svetujemo vam, da hialuronsko kislino v kremi ali serumu (ali seveda toniku) vedno na kožo nekako zaklenete še z eno plastjo. Podnevi naj bo to izdelek z UV faktorjem, pri večerni negi pa lahko izkoristite noč za razvajanje kože z oljem. Priporočamo vam, da po nanosu izdelka s hialuronsko kislino kožo malce popršite še z meglico ali tonikom, da se bo imela hialuronska kislina na kaj vezati (je namreč higrofobna in zato išče in nase veže vodo - če je ne najde v zraku, jo lahko veže nase iz kože, kar pa ni naš namen). Vsekakor preverite našo ponudbo tonikov. 

Izdelki 1 - 23 od 23 skupaj