Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Obnova povrhnjice

Poškodovana, kompromitirana bariera se pokaže v kar nekaj različnih znakih: dehidrirana koža z mastnim sijajem, pekoča bolečina ob nanosu negovalnih izdelkov, tako suha koža, da je z nobenim izdelkom ni možno navlažiti in nahraniti, rdečica, ki ni posledica drugih vzrokov (kapilare, rozacea) in se še poslabša ob nanosu negovalne kozmetike ... Poškodovana povrhnjica je lahko posledica prekomerne uporabe močnejše kozmetike (retinoidov, eksfoliantov), lahko je posledica hormonskega neravnovesja, stresa in drugih zunanjih in notranjih faktorjev, najhitrejša in najboljša pomoč pa so ceramidi! Za drugače mastno in mešano mlajšo kožo izberite za začetek Next LVL serum s ceramidi, za sočasno delovanje proti gubicam in izsuševanju kože izberite Cleopatra's Secret Lifting serum, za vsakodnevno nego nezahtevne suhe kože pa je Collagen&Ceramides odlična izbira. Če pa je vaša koža v katastrofalnem stanju po eksfoliantih ali retinoidih, bo Supremelab Barrier Renew gotovo najboljša izbira!

Preberi več ...

Ceramidi so lipidi, maščobni delci, ki tvorijo večino vrhnje plasti kože, zato jih koža še kako potrebuje za odlično delovanje. In tukaj najdete odlično izbiro vrhunskih negovalnih izdelkov za obnovo povrhnjice, ki so v večini ustvarjeni prav iz ceramidov. Ceramidi v koži namreč delujejo kot malta, ki v naših zidovih drži skupaj opeke. Tako nekako ceramidi držijo povrhnjico skupaj in s tem preprečujejo uhajanje vode (se pravi transdermalno izgubo vode oziroma dehidracijo) in hkrati zaščitijo kožo pred vdorom snovi, ki jih koža ne potrebuje. Najpogostejši znak kompromitirane bariere je masten sijaj na izrazito suhi in dehidrirani koži, saj se koža z izločanjem sebuma brani pred uhajanjem vode, uporabniki pa nato poskušajo še bolj braniti pred mastnim sijajem in kožo še manj vlažijo in še manj hranijo. Tako se pogosto predvsem mladi znajdejo v začaranem krogu: bolj izsušujete kožo, bolj se bo mastila. In ravnovesje vaše povrhnjice čudovito ponovno vzpostavljajo prav ceramidi, zato so že dolgo izredno spoštovani v negi kože, s še več znanja o koži in poznavanja delovanja kože pa se v velikem loku vračajo skorajda v vse izdelke! Prav vsi izdelki s ceramidi, ki jih najdete spodaj, so usmerjeni k obnovi povrhnjice za vse tipe kože.

Izdelki 1 - 24 od 39 skupaj
LAAB Barrier Soothing Essence tonik
LAAB Barrier Soothing Essence tonik
12,90 €
NI NA ZALOGI