Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Kategorije

S pravo nego obraza in telesa zagotovimo koži vse, kar potrebuje. Izdelke, ki jih najdete na Dragocena.si, smo dekleta dobro preizkusila, preden smo jih dala v ponudbo, zato s ponosom predstavljamo samo najboljše! Nega obraza pri nas pomeni zaokroženo celoto izdelkov za odstranjevanje ličil, čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic, v ponudbi imamo vrsto tonikov, serumov, krem za področje okoli oči, dnevnih in nočnih izdelkov, za najlepši del nege pa pri nas najdete tudi dekorativno kozmetiko oziroma ličilaNega telesa na Dragocena.si pa pomeni predvsem reševanje izzivov s kožo telesa - suho in izredno suho kožo, celulitom in zelo svetlim tenom, ki ga polepšamo s pomočjo izdelkov za samoporjavitev. Tudi med nego telesa boste našli nekaj dekorativnih izdelkov, ki prekrijejo nepravilnosti in naredijo kožo čudovito sijočo, ko je čas, da pokažete nekaj več kože.

Preberi več ...

Nega obraza je na naši spletni strani ločena glede na tip izdelka in njegov namen. Prav vsem priporočamo, da si omislijo izdelek za odstranjevanje odmrlih celic, ki jih najdete med eksfolianti oziroma pilingi. Odpravljanje odmrlic celic ali temeljito čiščenje je namreč osnova zdrave, čiste in neproblematične kože. 

Izdelki 1 - 24 od 549 skupaj
Aloesove Aloe Vera hidrolat
Aloesove Aloe Vera hidrolat
11,20 €
NI NA ZALOGI