Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Peptidi - beljakovine

Peptidi so delčki kratko ali dolgoverižnih aminokislin, ki so pravzaprav gradniki beljakovin, koža pa je primarno zgrajena prav iz beljakovin (natančneje keratina). Prav zaradi osnovne zgradbe kože je nega kože s peptidi še toliko bolj pomembna, potrebno pa je vedeti, da so peptidi v vodni osnovi precej nestabilni, zato jih boste pogosteje našli v hranilnejših (lipidnih ali maščobnih) izdelkih. Peptidi v raziskavah dosegajo dobre rezultate pri obnovi kože, izkazujejo delovanje proti gubicam in drugim znakom staranja, čudovito pa nahranijo suho in zelo suho kožo ter izrazito lepo sodelujejo ob uporabi aktivnih sestavin (retinola, kislin). Enega samega najboljšega peptida ni, saj so pravzaprav skorajda vsi odlični za nego kože, različni peptidi pa se uporabljajo za različne namene - proti staranju in gubicam, za pomirjanje razdražene kože, za pomoč suhi in izredno suhi koži. Za pomoč pri izbiri izdelkov s peptidi nam lahko vedno pišete na info@dragocena.siIn ne pozabite, ni vse v sestavinah, ogromno dodane vrednosti izdelkov leži v formulaciji!

Preberi več ...

Če želite za svojo kožo resnično storiti nekaj proti staranju, bodo peptidi eden izmed boljših stebrov vaše nege. Za zrelo in suho kožo vam predlagamo, da jih uporabljate npr. zjutraj, zvečer pa ceramide, saj se je po naših izkušnjah kombinacija teh amino-kislin in lipidov izkazalo kot fantastična - za prožnost, proti staranju in izsuševanju, za čvrstejšo in mladostnejšo kožo. Peptide v serumu lahko skombinirate s katerokoli drugo vlažilno ali hranilno nego, pri čemer naj si nanosi sledijo od najbolj vodenega izdelka k najbolj mastnemu. Podnevi pa verjetno že veste, da se splača proti staranju vedno nositi visoko UV zaščito. 

Izdelki 1 - 24 od 33 skupaj