Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Toniki in toniki v spreju

Tonik, ki ga uporabljamo z vatnimi blazinicami, običajno zagotavlja dodatno čiščenje, vlaženje in pripravo kože na nadaljnjo nego. Tonik v spreju pa je ustvarjen za dodatno in intenzivno vlaženje, za pripravo kože na naslednje korake nege, predvsem za suho kožo pa je enostavno nepogrešljiv. Če so bili nekoč toniki namenjeni vračanju pH ravnovesja koži po umivanju, so današnje sofisticirane formulacije brez alkohola in agresivnih čistilnih sestavin pravi balzam za vse tipe kože! Tonik, tako kot ostale izdelke, izberite glede na tip svoje kože in njene potrebe. Za aknasto, mastno in problematično kožo preverite tonike Anti Trouble, Anti Acne in Cos Medica. Za pusto kožo, ki nujno potrebuje nekaj sijaja, preverite tonike s kakšnimi antioksidanti (vitamin C recimo), nežnimi AHA ali PHA kislinami. Za intenzivno vlaženje in uporabo kadarkoli med aktivi ali drugimi izdelki, hitro preverite Timeless, Pure Care in sorodne vlažilne tonike, medtem ko vam bo koža s poškodovano povrhnjico hvaležna za uporabo Supremelab Barrier Renew ali Anti Irritate SOS mikrobiomskega tonika. 

In zakaj uporabiti tonik med posameznimi plastmi? Ker boste tako kožo odlično dodatno navlažili in hkrati porabili manj seruma in manj kreme, ker se bo negovalni izdelek lažje enakomerneje razporedil po koži obraza. Dobro zasnovan tonik lahko uporabite tudi kadarkoli čez dan, ko koži enostavno zmanjka - vode ali hranil. 

Preberi več ...

Tonik uporabljamo na koži obraza, vratu in dekolteja, ne svetujemo pa vam uporabe na očeh, saj so običajni toniki premočni za občutljivo očesno sluznico. Še posebej bodite pozorni pri toniku proti mozoljem, saj jih veliko vsebuje različne kisline (azelaično, salicilno), ki v očeh zelo pečejo. Iskreno vam priporočamo, da se držite navodil za uporabo in tonik uporabljate tako, kot je zapisano, sploh če ima tonik aktivne učinkovine (AHA, PHA ali druge kisline), saj ga v tem primeru morda ni najbolje uporabljati za med plasti ostalih aktivnih izdelkov, temveč potem raje izberite nevtralen vlažilen tonik.

Izdelki 1 - 24 od 33 skupaj
Aloesove Aloe Vera hidrolat
Aloesove Aloe Vera hidrolat
11,20 €
NI NA ZALOGI