S predplačilom si lahko zagotovite hitrejšo dostavo. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Toniki, micelarne vodice

Medtem, ko micelarna tekočina odstrani ličila z obraza in oči, tonik zagotavlja dodatno čiščenje, vlaženje in pripravo kože na nadaljnjo nego. Če se ne morete odločiti, ali bi raje uporabili enega ali drugega, se bomo pri nas vedno postavili na stran tonika - če ste seveda ličila prej temeljito odstranili. Dober tonik namreč po čiščenju koži vrne zdravo pH raven, jo dodatno navlaži in očisti. Pri micelarni tekočini pa vam kljub navodilom proizvajalcev svetujemo, da jo sperete z obraza, saj čistilni miceliji po končanem čiščenju koži ne koristijo najbolj. 

In zakaj sploh uporabiti tonik? Dober tonik v kombinaciji z mehko vatno blazinico odstrani vse nečistoče, ki so po čiščenju še ostale, kožo po umivanju pomirja in ji povrne vlažnost. Odstranjevanje nečistoč je še posebej pomembno po ličenju, pri mešani in mastni koži ter pri ogrcih in mozoljih, verjetno pa so ravno zato naši najbolje prodajani toniki prav proti mozoljem. 

Preberi več ...

Tonik uporabljamo na koži obraza, vratu in dekolteja, ne svetujemo pa vam uporabe na očeh, saj so običajni toniki premočni za občutljivo očesno sluznico. Še posebej bodite pozorni pri toniku proti mozoljem, saj jih veliko vsebuje različne kisline (azelaično, salicilno), ki v očeh zelo pečejo. Tonik ni osnoven izdelek za odstranjevanje ličil, to je vsekakor lahko micelarna tekočina, tonik pa je korak med odstranjevanjem ličil in čiščenjem ter nadaljnjo nego s serumom ali kremo. 

Izdelki 1 - 24 od 48 skupaj
© 2021 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.