Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Toniki, micelarne vodice

Medtem, ko micelarna tekočina odstrani ličila z obraza in oči, lahko tonik zagotavlja dodatno čiščenje, vlaženje in pripravo kože na nadaljnjo nego. Micelarna tekočina je prvi korak v čiščenju, ne glede na navodila na posameznem izdelku pa vam priporočamo, da jo temeljito sperete s kože. Tonik pa uporabite takoj po čiščenju in med serumi in kremami, saj že takoj po umivanju obraza koži vrne zdravo pH raven, jo dodatno navlaži in očisti. Tudi tonik izberite glede na izzive s svojo kožo - Anti Trouble, Anti Acne in Cos Medica toniki so primerni za problematično, aknasto kožo. Toniki Just Glow in Nacomi Glow Exfoliating so primerni za pusto kožo, ki ji manjka sijaj, saj vsebujejo AHA kisline in vitamin C. Za intenzivno vlaženje in uporabo kadarkoli med aktivi ali drugimi izdelki pa so odlična izbira dr.Skin Clinic, Nacomi Hydrating, Pure Care morki tonik in Mist Cream, medtem ko vam bo koža s poškodovano povrhnjico hvaležna za uporabo Supremelab Barrier Renew ali ANti Irritate SOS mikrobiomskega tonika. 

In zakaj uporabiti tonik med posameznimi plastmi? Ker boste tako kožo odlično dodatno navlažili in hkrati porabili manj seruma in manj kreme, ker se bo negovalni izdelek lažje enakomerneje razporedil po koži obraza. Dobro zasnovan tonik lahko uporabite tudi kadarkoli čez dan, ko koži enostavno zmanjka - vode ali hranil. 

Preberi več ...

Tonik uporabljamo na koži obraza, vratu in dekolteja, ne svetujemo pa vam uporabe na očeh, saj so običajni toniki premočni za občutljivo očesno sluznico. Še posebej bodite pozorni pri toniku proti mozoljem, saj jih veliko vsebuje različne kisline (azelaično, salicilno), ki v očeh zelo pečejo. Tonik ni osnoven izdelek za odstranjevanje ličil, to je vsekakor lahko micelarna tekočina, tonik pa je korak med odstranjevanjem ličil in čiščenjem ter nadaljnjo nego s serumom ali kremo. 

Izdelki 1 - 24 od 42 skupaj