Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Gubice, staranje kože

Proti gubicam in splošnemu staranju kože lahko največ naredite s kombinacijo treh glavnih učinkovin, zato spodaj izberite sebi najljubši izdelek z retinoidi (začnite pri najnižji koncentraciji), dodajte dober serum z antioksidanti, kakšne peptide in ceramide, potem pa nikoli, nikoli ne pozabite na UV zaščito! Retinoide uporabljajte samo zvečer, sploh če jih do sedaj še niste uporabljali. Za začetek 2x na teden uporabljajte najnižjo koncentracijo, nato počasi dvigujte število tedenskih uporab in šele nato dvignite koncentracijo. Retinoidi so daleč najboljša učinkovina proti staranju, je pa njihovo delovanje maratonsko - učinki so vidni ob redni uporabi skozi daljše obdobje, tudi šest do osem mesecev. Peptide in ceramide lahko uporabljate vsako jutro in vsak večer oziroma po potrebi, vsekakor pa, če morate izbirati, kaj vzeti proti staranju, najprej začnite redno, vsak dan in ne glede na vreme dobro UV zaščito!

Preberi več ...

Nikakor ni nujno, da imate vse izdelke istega proizvajalca ali celo iz iste linije - izdelke zbirajte tako, da jih boste z lahkoto integrirali v svojo trenutno rutino. Prav tako lahko vedno kaj dodate, brez da bi zamenjali celotno rutino. Prav zato smo vam vedno na voljo na info@dragocena.si, da vam pomagamo izbrati izdelke in jih pokombinirati z vašimi ostalimi izdelki.

Izdelki 1 - 24 od 136 skupaj