Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

CGM vlažilne kreme za lase

Curly girl metoda predvideva ogromno vlaženja las in med tehnikami je nanos cgm vlažilne kreme ali cgm leave-in conditionerja verjetno visoko na vrhu opravkov vsakega cgm dekleta. Spodaj vas čaka v Sloveniji verjetno najširša ponudba curly girl odobrenih leave-in conditionerjev, ki jim pravimo kar vlažilne kreme za lase. Njihov namen je namreč enak, kot je namen vaše dnevne kreme za obraz - vlaženje, zaščita in splošno dobro stanje. Po curly girl metodi jih uporabljamo vsak po vsakem umivanju, lahko tudi tako, da nekaj balzama, ki smo ga uporabili po umivanju, pustimo kar na laseh. Pomembno pa je, da izberete svojo vlažilno kremo za lase med leave-in conditioner izdelki - se pravi izdelki, ki so ustvarjeni tako, da jih lahko na laseh pustimo dlje časa. V zavihku podrobno o izdelku te pri čisto vsakem cgm approved izdelku na Dragocena.si čakajo podrobnosti: ali vsebuje beljakovine, ali vsebuje alojo, kokos ali glicerin ter opis različnih načinov za uporabo izdelka po curly girl metodi. Tudi v naši ekipi je nekaj curly girl method deklet, zato te vabimo, da se na Skodranka.si prijaviš na brezplačni mini e-tečaj curly girl metode!

Preberi več ...

Za svoj curly girl method approved leave-in balzam ali vlažilno kremo lahko izbereš tudi balzam, ki ga lahko pustiš na laseh, mi pa priporočamo, da izbiraš glede na potrebe svojih las. Za beljene in likane lase, ki jim poskušaš vrniti valove in kodre s curly girl metodo, vsekakor izberi balzam z beljakovinami (proteini), ki jih najdeš pod nazivimi keratin, protein, kašmirjeve ali riževe beljakovine...). Na voljo so balzami v tubicah, sprejčki in za SOTC tudi neverjetna kombinacija sedmih naravnih olj!

Izdelki 1 - 16 od 16 skupaj