Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Pigmentni madeži

Pigmentni madeži so v večini primerov posledica kombinacije hormonskega neravnovesja in UV žarkov. Zakaj do njih pride, preberite TUKAJ, kako si doma pomagati, pa preverite TUKAJ. Spodaj pa izdelki, ki vam lahko pomagajo - daleč največ, kar lahko naredite proti pigmentnim madežem, je nakup kakovostne visoke UV zaščite, ki jo nato nosite vsak dan v letu od jutra do sončnega zahoda. Če se radi izpostavljate soncu, so pigmentni madeži skorajda neizbežni, pokažejo pa se lahko kot večji predeli s hiperpigmentacijo ali kot sončne pegice, ki so s starostjo vse pogostejše. Izberite vrhunske izdelke, vsak dan uporabljajte visoko UV zaščito in poskrbite, da bo vaša koža še dolgo mladostna in sijoča! Namesto zagorele kože od sonca pa si raje privoščite kak dober izdelek za samoporjavitev. Šele, ko boste popolnoma osvojili vsakodnevno redno uporabo UV zaščite, vam predlagamo, da se lotite uporabe eksfoliantov (kislinskih pilingov), retinola, traneksaminske kisline in podobnih aktivnih učinkovin, ki vam bodo pomagale na poti do enakomernejšega tena. Ne pozabite na vrhunske izdelke z vitaminom C, ki bodo prav tako pomagali izenačevati ten in vaši koži vrniti izgubljeni sijaj. Spodaj preberite, katera od sestavin/izdelkov vam bo za kaj najbolj prav prišla!

Preberi več ...

Vsaka od navedenih sestavin ima namreč drugačno delovanje, zato je dobro poznati vzroke nastanka pigmentnih madežev:

  • Za splošne pigmentne madeže, ki so neposredna posledica sončenja oziroma let izpostavljanja soncu, vam priporočamo izdelke White&Beauty. Za čudovito nego proti pigmentnim madežem vsak dan vam priporočamo uporabo tonika, kreme in UV zaščitne kreme White&Beauty, za resnejši boj pa si omislite tudi DermoExpert White&Beauty kislinski piling
  • Ob redni uporabi izdelkov White&Beauty vam zjutraj priporočamo tudi uporabo vrhunskega (Skin Arthi-TEC ali ReviTA C) seruma z vitaminom C, ki bo pomagal izenačevati ten in vaši koži povrniti sijaj.
  • Če pa so vaše pigmentacije ali pigmentni madeži posledica vnetij (akne, mozolji), je odlična rešitev traneksaminska kislina, ki deluje kot nežen eksfoliant na eni strani in kot izenačevalec polti na drugi strani. Traneksaminska kislina namreč pospešuje celjenje in to je prav tisto, kar po vnetjih najbolj nujno potrebujete. 
  • Za splošno enakomernejši ten, posledice aken in sončenja pa lahko začnete kmalu po 20. letu uporabljati nežen retinol, ki bo pomagal tako pri obnovi kot pri ekfoliaciji in tako spodbujal enakomernejšo polt. 
  • Vsekakor pa vas vabimo, da si TUKAJ izberete čimvišjo UV zaščito in jo ponosno uporabljate vsak dan v letu! Le tako bodo rezultati, ki vam jih bodo zagotovili drugi izdelki, lahko tudi obstali. Uv žarki in pigmentni madeži so neposredno povezani, zato skorajda nima smisla uporabljati močne aktivne sestavine, če obraz nato ponovno izpostavite UV žarkom in povzročite poškodbe, ki jih poskušate odpraviti. 
Izdelki 1 - 24 od 49 skupaj