Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Za skodrane

Curly Girl Method ali CGM že skoraj dve desetletji osvaja vse, ki bi radi svoje lase negovali tako, da bodo resnično zdravi, sijoči, dolgi, prožni in močni. Nega je primerna za valovite, rahlo skodrane in izrazito skodrane lase, prav tako pa vam bodo za pravilno nego las hvaležni tudi ravni lasje. Na Skodranka.si najdete prav vse, kar potrebujete za začetek in nadaljevanje Curly Girl metode, naročite se lahko tudi na brezplačen mini e-tečaj curly girl metode, tukaj spodaj pa najdete izdelke, ki jih boste za svojo curly girl popotovanje do najlepših las potrebovali!

Preberi več ...

Če si se odločila svoje lase negovati po curly girl metodi, te prav tukaj čaka čudovita izbira vrhunskih evropskih izdelkov, ki so curly girl ali cgm approved! Pri vsakem izdelku posebej je navedeno, na kakšne načine se uporablja in zakaj ga potrebuješ, podrobneje pa je opisano tudi, kaj vsebuje (vlažilne ali proteinske sestavine)! Izbrali smo izdelke, za katerimi lahko stojimo, zelo veseli pa smo tudi, da so naši izbrani izdelki izrazito naravni, kar odlično sovpada s kategorijo curly girl odobrenih izdelkov