Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

O nas

Dragocena.si in MOJA zgodba

Spletno stran Dragocena.si sem si več kot 12 let nazaj zamislila kot blog, na katerem bomo s prijateljicami in znankami preverjale, kateri kozmetični izdelki so vredni nakupa. Izdelke smo seveda kupovale same in z bralkami delile svoje vtise, nekje zadaj pa je ves čas tlela želja po spletni trgovini, v kateri bi vam lahko ponudila kakovostne izdelke, za katerimi bi z veseljem stala.

Tako je več kot 10 let nazaj nastala spletna trgovina s kozmetičnimi izdelki evropskih proizvajalcev, ki jih v Sloveniji dotlej še ni bilo. Prevzela so nas ličila Vipera (še posebej Vipera BB krema), na Poljskem vodilna negovalna kozmetika v kozmetičnih salonih Bandi, za ljubiteljice naravne in inovativne kozmetike sem k nam pripeljala izdelke Apis in eeny meeny, ljubiteljice napredne tehnologije in vrhunskih kombinacij sestavin pa ne smete spregledati vrhunske kozmetike BasicLAB in SkinTRA. Ponudbo dopolnjujejo cenovno ugodni izdelki Soraya, Bielenda, medtem ko bodo v moji trgovinici na svoj račun prišle tudi dame s skodranimi lasmi, saj je ponudba res široka. 

Skoraj vsak mesec v ponudbo dodam kak nov izdelek, prav lepo se na primer širi ponudba korejskih izdelkov, a pri vsem tem nikoli ne pozabim, da je moj cilj lepa, negovana, zdrava in zadovoljna koža, zato v ponudbo sprejmem samo izdelke, ki si prostor tam tudi zaslužijo.

Cenim vas in cenim sebe, ženske smo dragocene in neprecenljive!

Drage dame,

najboljši nasvet, kar vam jih ga lahko dam: nakupujte in uporabljajte izdelke po zdravi pameti! Če je poceni, ni nujno slabo. Če je drago, ni nujno dobro. Če je naravno, še ne pomeni, da je za vašo kožo ali vas dobro. Če je sintetično prodelano, še ne pomeni, da je za kožo ali vas slabo. Pri nakupih naj vas vodi zdrava pamet, vsak izdelek je drugačen, vsaka koža drugačna, če kolegici ustreza, morda vam ne bo - pa nič hudega. Redki so taki izdelki, ki vam na začetku ne ustrezajo, ko pa se nanje navadite, so super - med njimi ciljamo predvsem na tiste s salicilno ali glikolno kislino, ki se ju je pač treba navaditi - vztrajajte in rezultati bodo prišli. 

Uporabljajte toliko ličil, da se počutite dobro, tudi če komu ni všeč. Pazite, da kožo zvečer dobro očistite. Imejte se rade, življenje je prekratko, da bi se borili zoper sebe in lastno kožo - imate eno življenje in eno kožo, radi ju imejte! Ne pretiravajte z nakupi in preizkušanjem, ne pričakujte takojšnjih čudežev in ne vztrajajte pri izdelkih, ki so morda znani in pomagajo vsem, vam pa ne. Raje me vprašajte za nasvet, kot da kupujete na pamet. 

MOJE poslanstvo

Le najboljše za vas. Želim, da postanete tudi vi kritični do sveta okoli sebe - preverite, preberite, izobrazite se. Hkrati pa vas pozivam, da ostanite prijazni - do sebe in do drugih. Nežnost in prijaznost vas bosta popeljali dlje, lažje in hitreje. Kot sem zapisala zgoraj - če vam nekaj ne ustreza, ne izgubljajte časa, zamenjajte s čim drugim, podarite naprej. Če vam kaj ustreza, povejte drugim, da bodo lažje izbrali. Ne jezite se na svojo kožo, ne jezite se na svoje telo, saj s tem povzročate notranjo stisko, kar običajno privede do še hujšega stanja. Seveda imam tudi jaz za seboj ogromno ponesrečenih nakupov, ampak kaj hočemo, tako pač je. Dokler se nisem začela učiti o sestavinah in svojo kožo resnično spoznavati, je bilo več ponesrečenih kot uspelih nakupov. Ja, kakšna stvar me je stala celega bogatstva, a živciranje in izgubljanje energije tega ne more spremeniti. Nisem bogata, da bi menjala kozmetiko iz dneva v dan, pa vseeno je zdravje moje kože pomembnejše od denarja - če z izdelkom nisva za skupaj, bo izdelek našel nov dom :)

Berite, spoznavajte, preizkušajte. Ko najdete tisto, kar vas osrečuje, se tega držite. Če ste našle izdelek, s katerim se vaša koža počuti fantastično in je videti neverjetno dobro, se ga držite. Hkrati pa se zavedajte, da se koža spreminja tako z leti kot s hormonskim dogajanjem v telesu, spreminja se glede na letni čas in stresne situacije, v katerih se znajdete. Sledite ji, poslušajte jo.

MOJA filozofija - prijaznost

Obožujem svoje stranke in naredim vse, da dobite, kar želite. Seveda pa sem samo človek in napake niso nemogoče - opozorite me, da nekaj ni bilo v redu, bom uredila! Nisem računalnik, je pa zadovoljstvo strank vedno na prvem mestu. V desetih letih delovanja imam tako na tisoče strank, ki mi zaupajo in se z veseljem vrnejo k meni. Po Sloveniji in po Evropi sem odposlala že več kot 25.000 paketov, bo naslednji vaš?

 

IZDELKI NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH! V Evropski uniji je že od leta 2009 prepovedana prodaja kozmetike, ki je testirana na živalih, že leta prej pa je bilo prepovedano ob proizvodnji testirati na živalih. Izdelki blagovnih znamk, ki jih zastopam, niso testirani na živalih.

PODATKI O PODJETJU:

DISTRIBUTOR.SI, Hana Grbec s.p.

Milana Majcna 35,

1000 Ljubljana

DDV: SI21940223

064 / 185 - 969 

info@distributor.si

info@dragocena.si