Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

O nas

Dragocena.si in nAŠA zgodba

Dragocena.si je bil dolga leta blog, na katerem smo dekleta preizkušala različne kozmetične izdelke ter z bralci delila, kaj si o njih mislimo. Noben od izdelkov nam ni bil podarjen, prav vse smo kupile same, saj smo ves čas želele ohraniti verodostojnost in neodvisnost od proizvajalcev in prodajalcev. Skozi leta je bila nenehno prisotna želja, da bi svojim bralkam in drugim ponudile res kakovostne izdelke, da bi lahko za vsakim izdelkom, ki ga primete v roko, stala in mu zaupala.

In punce smo se podale v lov - najprej smo na spletu poiskale, katere blagovne znamke v Sloveniji še niso zastopane, so pa na spletu odlično ocenjene. Med drugimi smo našle pravi zaklad v svetu ličenja in nege - blagovno znamko Vipera, enostavno obožujemo blagovno znamko z neverjetnim razponom izdelkov za občutljivo kožo AA by Oceanic, očarala nas je vrhunska nega proti staranju in različnim izzivom s kožo Dermika, zaljubile pa smo se v dekorativno kozmetiko Just Wear New York, ki s kakovostjo sega v razred M-A-C kozmetike, s cenami pa ostaja realna. Ne smemo pozabiti niti odlične Bielende, ki v svojih laboratorijih ustvarja izdelke iz idealne mešanice naravnih in tehnološko naprednih sestavin, poskrbi pa za inovativne in predvsem drugačne, moderne izdelke. 

V kratkem načrtujemo še nekaj novih blagovnih znamk, še posebej se veselimo ene, za katero lahko iz prve roke povemo, da dejansko deluje. Izdelki, polni učinkovin - salicilna kislina, glikolna kislina, hialuronska kislina, olje makadamije, mlečna kislina, azelaična kislina, karnitin in keratolin so samo nekatere od njih - poskrbijo za to, da jih z veseljem uporabljajo kozmetičarke v salonih po vsej Evropi. 

Še naprej bomo skrbele za to, da bodo nakupi novih izdelkov manj tvegani, saj bomo še naprej preizkušale in objavljale svoja mnenja o kozmetičnih izdelkih. Če bi tudi vi radi napisali kakšen članek o izdelku, ki ste ga preizkusili in bili nad njim razočarani ali navdušeni, ga bomo z veseljem objavili. 

Cenimo vas, cenimo sebe, za nas smo ženske enostavno dragocene in neprecenljive!

Vsi izdelki s spletne strani www.dragocena.si so proizvedeni v Evropski Uniji pod EU regulativami, so dermatološko preizkušeni in niso testirani na živalih, sestavine pa pridobivamo od istih ponudnikov kot v Sloveniji bolj znane, vodilne blagovne znamke, ki imajo veliko višje cene.

dragocene!

Naš nasvet po vseh letih dela s kozmetiko je vsekakor - po zdravi pameti! Če je poceni, ni nujno slabo. Če je drago, ni nujno dobro. In še - če je naravno, še ne pomeni, da je za vašo kožo ali vas dobro. Če je sintetično prodelano, še ne pomeni, da je za kožo ali vas slabo. Pri nakupih naj vas vodi zdrava pamet, vsak izdelek je drugačen, vsaka koža drugačna, če kolegici ustreza, morda vam ne bo - pa nič hudega. Redki so taki izdelki, ki vam na začetku ne ustrezajo, ko pa se nanje navadite, so super - med njimi ciljamo predvsem na tiste s salicilno ali glikolno kislino, ki se ju je pač treba navaditi - vztrajajte in rezultati bodo prišli. 

Uporabljajte toliko ličil, da se počutite dobro, tudi če komu ni všeč. Pazite, da kožo zvečer dobro očistite. Imejte se rade, življenje je prekratko, da bi se borili zoper sebe in lastno kožo - imate eno življenje in eno kožo, radi ju imejte! Ne pretiravajte z nakupi in preizkušanjem, ne pričakujte takojšnjih čudežev in ne vztrajajte pri izdelkih, ki so morda znani in pomagajo vsem, vam pa ne. Redka zelo znana in priznana podjetja uporabljajo sestavine, ki so dejansko učinkovite. Po dolgih letih smo spoznale, da tako imenovane vrhunske blagovne znamke običajno uporabljajo samo najcenejše sestavine in končne izdelke drago prodajo. 

Naše poslanstvo

Le najboljše za vas. Naša želja je, da postanete tudi vi kritični do sveta okoli sebe - preverite, preberite, izobrazite se. Hkrati pa vas pozivamo, da ostanite prijazni - do sebe in do drugih. Nežnost in prijaznost vas bosta popeljali dlje, lažje in hitreje. Kot smo zapisali zgoraj - če vam nekaj ne ustreza, ne izgubljajte časa, zamenjajte s čim drugim, podarite naprej. Če vam kaj ustreza, povejte drugim, da bodo lažje izbrali. Ne jezite se na svojo kožo, ne jezite se na svoje telo, saj s tem povzročate notranjo stisko, kar običajno privede do še hujšega stanja. Tudi me imamo za seboj ogromno ponesrečenih nakupov, ampak kaj hočemo, tako pač je. Dokler nismo začele resnično spoznavati sestavin in se učiti o lastni koži ter jo spremljati, je bilo dejansko več ponesrečenih kot dobrih nakupov. Ja, kakšna stvar nas je stala tudi nekaj sto evrov, ampak živciranje in izgubljanje energije sta vsekakor še dražja cena. In ne, nismo bogate, da bi lahko kar menjale kozmetiko v nedogled, vendar je naša koža pomembnejša od denarja. 

Berite, spoznavajte, preizkušajte. Ko najdete tisto, kar vas osrečuje, se tega držite. Če ste našle izdelek, s katerim se vaša koža počuti fantastično in je videti neverjetno dobro, se ga držite. Hkrati pa se zavedajte, da se koža spreminja tako z leti kot s hormonskim dogajanjem v telesu, spreminja se glede na letni čas in stresne situacije, v katerih se znajdete. Sledi ji, poslušajte jo.

Naša filozofija

Rade se imamo, rade vas imamo. Naša ekipa je sestavljena iz pravih sončkov, ki se bodo vedno potrudili, da bodo stranke dobile, kar želijo. Vsekakor spoštujemo in cenimo, če nas prijazno opozorite na napake, ki jih običajno takoj popravimo. Nismo računalniki, vendar vas imamo radi - naredili bomo vse, da boste zadovoljni vi. S tem, ko smo kupca postavile na prvo mesto, smo v dveh letih samostojnega delovanja pridobile na tisoče strank, ki nam zaupajo in se z veseljem vrnejo k nam. Po Sloveniji in po Evropi smo poslale že več kot 7.000 paketov izdelkov. 

IZDELKI NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH! V Evropski uniji je že od leta 2009 prepovedana prodaja kozmetike, ki je testirana na živalih, že leta prej pa je bilo prepovedano ob proizvodnji testirati na živalih. Izdelki blagovnih znamk, ki jih zastopamo, niso testirani na živalih.

PODATKI O PODJETJU:

DISTRIBUTOR.SI, Hana Grbec s.p.

Milana Majcna 35,

1000 Ljubljana

DDV: SI21940223

064 / 185 - 969 

info@distributor.si

info@dragocena.si