Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Glikolna kislina - AHA kislina

Glikolna kislina je v osnovi alfa-hidroksi kislina, ki (podobno kot hialuronska) nase veže vodo, vendar pa v višji koncentraciji deluje kot eksfoliant, kar pomeni, da pomaga odstranjevati odmrle celice s kože, tako pa koži pomaga pri obnovi in sprejemanju vlažilnih in hranilnih sestavin. Ob redni uporabi (v kombinaciji z UV zaščito, seveda) vidno zmanjša znake staranja, še posebej posledice izpostavljanja soncu. Glikolna kislina je ena izmed najbolje raziskanih kozmetičnih kislin z vrhunsko učinkovitostjo, zato jo lahko priporočimo praktično vsem. Za pomoč pri izbiri izdelkov z glikolno kislino nam lahko vedno pišete na info@dragocena.siIn ne pozabite, ni vse v sestavinah, ogromno dodane vrednosti izdelkov leži v formulaciji!

Preberi več ...

V koncentraciji pod 3 % glikolna kislina deluje kot hialuronska in nase veže vodo, ki jo nato dostavi v kožo. V višjih koncentracijah pa deluje kot eksfoliant in s kože pomaga odstraniti odmrle celice, s čimer spodbuja obnovo kože in se bori proti znakom staranja, suhi koži in neenakomernem tenu. Če želite, da vam glikolna kislina dejansko pomaga pri ohranjanju mladostne kože, jo obvezno nosite v kombinaciji z redno dnevno uporabi izdelka z visoko UV zaščito!

Izdelki 1 - 5 od 5 skupaj