Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Well Aging Care

Dobro počutje se vsekakor odraža tudi na dobrem izgledu. Iz laboratorijev Bandi prihaja nekaj novega, drugačnega: kombinacija heksapeptidov, flavonoida trokserutina, probiotikov in naravnih izvlečkov za čudovito vlaženje in skrb proti znakom staranja. Holistično zasnovana nega za sproščanje uma in spodbujanje čutov je primerna za mlade in mlade po srcu, saj deluje proti že opaznim znakom staranja in hkrati pomaga preprečevati prehitro nastajanje novih. Uživajte v trenutku, ozavestite tukaj in zdaj, med tem pa svojo kožo optimalno navlažite, ji povrnite izgubljeni mladostniški sijaj. Da bo vaša koža iz dneva v dan bolj čvrsta, prožna in močna, gubice pa manj opazne, smo uporabili izvlečke sadja dolgoživosti (luo han guo), rastlinski kolagen in bio antioksidante iz ginsenga.

Na letakih v izdelkih najdete sklop kratkih in enostavnih vaj in gibov, ki jih je pripravila mojstrica in certificirana učiteljica obrazne joge Marta Kucińska. Linija je namreč ustvarjena tudi za tiste, ki obožujete masažo obraza in se želite nanjo primerno pripraviti ter jo zaključiti z nežnim umirjanjem in prijetno sprostitvijo. 

Izdelki 1 - 5 od 5 skupaj