Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Kolagen in elastin - beljakovine

Kolagen in elastin sodita med beljakovine, ki so nepogrešljivi del nege kože že nekaj desetletij. Ker sta tudi v koži naravno prisotni beljakovini, so ju že praktično od nekdaj dodajali kozmetičnim izdelkom, saj sta odgovorni za prožnost, čvrstost in gladkost kože. Dobro zasnovana krema s kolagenom in elastinom koži povrne ogromno hranil, poleg tega pa sta sestavini izrazito varni in nežni za uporabo. Večkrat ju predlagamo za suho kot za mastno kožo in večkrat ju priporočamo za zrelo kot za mlado kožo, vsekakor pa v primeru suhe in zelo suhe kože spodbujata njeno splošno dobro počutje ter jo po porvhnjici zaščitita pred negativnimi vplivi iz okolja. Za pomoč pri izbiri izdelkov s kolagenom in elastinom nam lahko vedno pišete na info@dragocena.siIn ne pozabite, ni vse v sestavinah, ogromno dodane vrednosti izdelkov leži v formulaciji!

Preberi več ...

Ker so osnovne beljakovinske molekule prevelike, se v kozmetičnih izdelkih uporabljajo kolagenske amino kisline in hidroliziran elastin, ki uspešno prodrejo globlje v kožo. Kolagen in elastin spodbujata zdravo raven navlaženosti v koži in pomagata kožo gladiti, hidroliziran elastin pa kožo tudi odlično vlaži, spodbuja rast novih celic in ohranja kožo prožno. Uporabite ju lahko v kombinaciji s praktično katerokoli aktivno sestavino ali kislino, optimalno pa je, da je krema s kolagenom in elastinom nekje na koncu oziroma na vrhu, če se odločite izdelke plastiti.

Izdelki 1 - 9 od 9 skupaj