Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Boost Care osnovna vlažilna linija

Bandi ponovno preseneča! S simpatično linijo izdelkov za vlaženje kože vseh starosti, zasnovano na izredno učinkoviti hialuronski kislini in vitaminu C. Izdelki so ustvarjeni za tiste, ki iščete enostavno nego, a kljub temu zahtevate učinkovitost, pomoč pri blaženju znakov staranja, opaznosti gubic in vračanju mladostne, sijoče polti. Takoj po umivanju uporabite kremo za okoli oči, potem pa izkoristite moč treh čudovitih serumov, ki jih lahko med seboj enostavno kombinirate. Serum s hialuronsko kislino uporabite zjutraj in zvečer za neverjetno vlaženje, serum z aktivnim vitaminom C uporabite zjutraj po nanosu kreme za okoli oči, nato pa lahko čez dodate še serum z rastlinskim kolagenom, ki ga lahko uporabite tudi vsak večer takoj po umivanju. Dodajte še eno ali obe čudoviti dnevno-nočni kremi. Za suho in zelo suho kožo izberite kremo s kolagenom in elastinom, za normalno do mešano za izberite kremo s hialuronsko kislino. Če obožujete različne izdelke, uporabite kremo s kolagenom in elastinom zvečer, kremo s hialuronsko kislino pa zjutraj. Z linijo Boost Care boste svoji koži dodali vse, kar potrebuje čez dan za resničen sijaj in navlaženost, ter vse, kar potrebuje ponoči za obnovo, napetost in čvrstost.

Preberi več ...

Linijo Boost Care smo ustvarili za intenzivno vsakodnevno nego vseh tipov in starosti kože, uporabili pa smo preverjene učinkovine, ki jih vaša koža dejansko potrebuje in lahko uporabi. Večstopenjsko delovanje in izredna učinkovitost zagotavljata iz dneva v dan privlačnejšo in mladostnejšo kožo:

  • intenzivno vlaženje,
  • izboljšana napetost in čvrstost kože,
  • enakomernejši ten in mladosten lesk kože, 
  • delovanje proti gubicam in drugim znakom staranja. 

Sinergijsko delovanje krem in koncentriranih serumov omogoča vsaki uporabnici ali uporabniku, da si ustvari nego, prilagojeno prav njeni ali njegovi koži. 

Izdelki 1 - 7 od 7 skupaj