Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Nega kože

Suha koža - resnica

Suha koža – resnica Tudi sama vem, da ni hujšega od suhe srbeče kože, ki se mi zgodi predvsem pozimi, ni pa nič nenavadnega, če jo imaš celo leto. Suha koža se pojavi na obrazu, velikokrat pa tudi na rokah in nogah, suhost občutimo celo na ustnicah in včasih po hrbtu. Suha koža – predvsem pozimi? Pozimi se v nizkih temperaturah kaj hitro zgodi, da je zrak suh ali pa preveč hladno vlažen, našo deželico obiščejo vetrovi, mi pa si v stanovanjih fino ogrevamo, da nas ne zebe, zaradi česar je zrak v stanovanju lahko neizmerno suh. Vse to koži onemogoča običajno tvorjenje lipidov, ki skrbijo za navlaženost naše kože. Kot sem...

Krema za sončenje

Krema za sončenje … Tisti veseli pridih, ko začnemo razmišljati o poletju! Dejstvo ostaja – kremo s...

Resnice o kozmetiki

Pravzaprav ne bomo tukaj zapisali nič novega … Vsako kozmetično podjetje ima svojo filozofijo in svojo...

Komedogeno - nekomedogeno

Kaj pa če razbijemo še kak mit? Ko že stopetintridesetič razlagaš, kakšno je tvoje mnenje o besedi "komedogeno", se spraviš k pisanju članka :)

Preobčutljivostne reakcije - alergije

Alergijske ali alergične reakcije se na koži pokažejo kot rdečica, pekoča bolečina, skelenje, izpuščaji ...

Soraya kozmetika - vsi izdelki

Kakovostna kozmetika, usmerjena k ženskam in moškim, cenovno dostopna, inovativna in po meri uporabnikov - vse to je kozmetika Soraya!

Nega naravnih nohtov

Kako po dolgih letih poskrbeti za naravne nohte? Ste imeli gel ali gellish, pa ne morete do svoje nohtarice? Ste se odločili, da gel oziroma gellish enostavno nista več za vas? Po korakih sem pripravila nekaj nasvetov, ki vam bodo še kako prav prišli, ko se za tak korak odločite. Kaj potrebujete za začetek, kako se lotiti odstranjevanja gela ali permanentnega laka ter kako negovati nohte od teh korakov naprej.

Odstranjevanje podaljšanih trepalnic

Čudovita kozmetičarka in lash stilistka Ines Šajn je za vas pripravila zelo jasna navodila, kako sami doma varno in nežno odstranite podaljšane trepalnice - hitro preberite!

Nega najstniške kože

Nega najstniške kože že dolgo ni več tak bav bav kot nekoč. Podivjani hormoni v najstniških letih se ne pokažejo le pri obnašanju, saj znake pubertete pri najstnikih skoraj takoj opazimo tudi na koži. Mastno kožo, izbruhe mozoljev, razširjene pore in ogrce pa se da z nekaj triki uspešno nadzorovati tudi pri najstnikih.

Popokane, razširjene kapilare na obrazu

Kaj storiti, ko obraz izgleda kot rdeča pajkova mrežica? Kako si pomagati in kaj uporabljati? Pripravila sem hiter pregled nasvetov, ki jih predlagajo vrhunski strokovnjaki.

Mastna koža

Mastna koža Maščoba ali sebum, ki jo koža proizvaja, ohranja kožo zdravo, a tudi tega »zdravja« je...