Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Nega kože

Ali koža diha?

Kolikokrat ste že slišali, da je treba koži pustiti dihati? Da vsaj par ur na dan na koži ne smemo imeti ničesar? Za vas sem preverila, koliko tega "dihanja" dejansko drži in zdi se mi, da boste malce presenečeni.

Kaj storiti proti pigmentacijam in pigmentnim madežem?

Ne spreglejte podrobnih nasvetov, kako si doma lahko pomagate proti pigmentacijam, da naredite največ, kar se da.

Pigmentacije, pigmentni madeži

Iščete pomoč proti pigmentacijam? Najprej bi bilo dobro, da preverite, zakaj so pigmentacije in pigmentni madeži nastali, zato smo vse informacije o tem zbrali tukaj!

Dvojno umivanje obraza

Je res treba izvajati to dvojno umivanje, ki ga ves čas tako opevajo? Kdaj bi bilo to res priporočljivo in kdaj morda ni potrebno? Kako se izvaja in katere izdelke izbrati?

Kaj so telomeri in kako vplivajo na našo kožo?

Preverite, kako pomembni in kaj sploh so telomeri, zakaj je dobro vedeti zanje in kako vam lahko to znanje pomaga tudi pri negi kože.

Vse, kar morate vedeti o toniku!

Tonik ali tonik v spreju? Kakšna je razlika? Zakaj ne pretakamo na slepo tonika v pršilko? In kako pomemben je sploh tonik v negi obraza? V prispevku o tem, kakšen tonik izbrati glede na svoje potrebe, zakaj in kako ga uporabljati in kako preveriti sestavine, da bo tonik za vas primeren.

Kaj so UVA in UVB žarki?

UVA, UVB, SPF: kratice bistvenega pomena za zdravje vaše kože! Preberite, kaj pomenijo, kakšna je razlika med UVA in UVB žarki in zakaj ni vseeno, ali UV zaščito uporabljamo vsak dan ali ne. Kaj pomeni SPF in na kaj morate biti pozorni?

Kako nanašati izdelke za samoporjavitev?

Čudovito, zlato-čokoladno polt enostavno obožujemo, veliko manj pa pot, ki nas do nje pripelje. Da so UV žarki nevarni, gotovo že veste, zato se za zagorelo polt poslužite izdelkov za samoporjavitev.

Zakaj je UV zaščita bistvenega pomena v negi kože?

Ne glede na tip kože in rutino, ki jo predlagam, ne glede na vreme in letni čas, vedno nekje najdem prostor, da omenim UV zaščito, ki je bistvenega pomena tako poleti kot pozimi. Preverite, zakaj je tako pomembna.

Spomladanska nega kože

Verjetno tudi sami opažate, da ob višanju temperatur kakšni kozmetični izdelki naši koži ne ustrezajo več najbolj. Večina nas nego kože jeseni prilagodi vedno nižjim temperaturam, zato je nekako logično, da spomladi naredimo enako, vsekakor pa izdatno dodamo antioksidante in UV zaščito.

Slabše, preden je boljše?

Gotovo poznate kar nekaj situacij, v katerih je praktično neizbežno, da je najprej slabše, potem pa gre končno na boljše - preverite, kdaj je se to lahko zgodi tudi pri negi kože in kdaj vas ne sme skrbeti.