Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Nega kože

Rdečica

Rdečica je ena najpogostejših tegob s kožo, s katerimi se soočajo odrasli, vendar pa ni vsaka rdečica samo rdečica - pri določenih tipih rdečice je obisk dermatologa nujen, pri drugih pa si lahko vsaj do neke mere pomagate sami. V tokratnem prispevku najprej pogledamo tipe rdečice, nato pa vam pomagamo ukrepati tako, da bo za vašo kožo najbolje. Dobro se je namreč zavedati, da nam koža nekaj sporoča, da je to način, na katerega telo na nek način z nami komunicira.

Rozacea - rozaceja

Rozaceja je kronična vnetna kožna bolezen, ki prizadane predvsem kožo obraza in se pokaže kot neprijetna rdečica. Če v prvih stadijih prihaja do izbruhov in obdobij pomiritve, pa običajno preraste v stalno prisotno rdečico.

Popokane, razširjene kapilare na obrazu

Kaj storiti, ko obraz izgleda kot rdeča pajkova mrežica? Kako si pomagati in kaj uporabljati? Pripravila sem hiter pregled nasvetov, ki jih predlagajo vrhunski strokovnjaki.

Akne - tipi aken in vzroki nastanka

Vedno več odraslih ima akne, čeprav je še vedno najbolj obremenjena z aknami starostna skupina med 15 in 25 let. Preden pa se lotite reševanja aken, spoznajte tipe aken in možnosti, ki jih doma imate.

Nega kože med nosečnostjo in dojenjem

Kolikokrat so vam že povedali, da morate med nosečnostjo in dojenjem še bolj paziti nase? Seveda morate, vendar pa to prečudovito obdobje še ne pomeni, da se bo vaše življenje ustavilo.

Podočnjaki in nega kože okoli oči

Ste poskusili že vse kreme proti podočnjakom, pravega rezultata pa ni in ni? Znanje, vztrajnost in dobri izdelki so ključ čudovite kože tudi na področju okoli oči.

Nega kože za začetnice

Super prispevek za dame vseh starosti, ki bi rade nego svoje kože popeljale na višji nivo, pa ne vedo, kako se lotiti. S klasične dnevne in nočne kreme preiti na več izdelkov, danes ni najlažje.

Nanašanje izdelkov na navlaženo kožo

Ste vedeli, da se veliko izdelkov bolje vpije, če jih nanesete na vlažno kožo? Spodaj najdete najboljše nasvete za izdelke za nanašanje posameznih izdelkov na suho ali navlaženo kožo.

Pigmentacije, pigmentni madeži

Iščete pomoč proti pigmentacijam? Najprej bi bilo dobro, da preverite, zakaj so pigmentacije in pigmentni madeži nastali, zato smo vse informacije o tem zbrali tukaj!

Kaj storiti proti pigmentacijam in pigmentnim madežem?

Ne spreglejte podrobnih nasvetov, kako si doma lahko pomagate proti pigmentacijam, da naredite največ, kar se da.

Nega kože, ko se poletje prevesi v jesen in zimo

Prilagajate nego kože letnemu času? Delno jo najbrž vsi, tukaj pa lahko preverite, kako najlažje prilagoditi svojo nego, ko se poletje poslovi in pozdravimo jesen in zimo.