Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Piruvična kislina - AHA kislina

Piruvična kislina je še ena od alfahidroksi kislin, ki v kozmetičnem svetu uživa veliko zaupanja, saj ima najmanj dvojni spekter delovanja: kožo pomaga vlažiti in hkrati deluje kot eksfoliant in odstranjuje odmrle celice. Spodbuja obnovo kože in odkriva osveženo, mladostno polt, zmanjšuje opaznost znakov staranja in se pogosto uporablja tudi proti nečistočam (mozoljem, ogrcem). Ker gre za precej nežno in varno kislino, je primerna za skorajda vsakogar, kombinirate pa jo lahko tudi z drugimi kislinami ali vlažilnimi sestavinami. Za pomoč pri izbiri izdelkov s piruvično kislino nam lahko vedno pišete na info@dragocena.siIn ne pozabite, ni vse v sestavinah, ogromno dodane vrednosti izdelkov leži v formulaciji!

Preberi več ...

Piruvična kislina se smatra kot izrazito varna in primerna tudi za občutljivejšo kožo, vsekakor pa vam ob uporabi tudi pri tej kislini svetujemo redno uporabo visoke UV zaščite čez dan. Določene novejše raziskave so pokazale odlično delovanje pri vnetnih aknah, pomirjanju prekomernega izločanja sebuma, odpravljanju zmerno opaznih brazgotin po vnetjih na koži in podobnih izzivih problematične kože.

Izdelki 1 - 4 od 4 skupaj