Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Veno Care za pomirjanje rozaceje in rdečice

Rozaceja, občutljiva koža in stalna pordelost, rdečica zagotovo niso vaši naljubši spremljevalci. Med spodnjimi izdelki poiščite čudovito nego za vse tipe kože, še posebej občutljive, kuperozne in k rozaceji nagnjene kože. Profesionalni izdelki z rastlinskimi aktivnimi učinkovinami pomagajo preprečevati simptome preobčutljivosti, tako pa učinkovito zmanjšajo opaznost rdečice, izbruhov rozaceje in popokanih kapilaric. Osnova linije so dnevna krema in nočna maska za pomirjanje rdečice in izbruhov rozaceje, za sočasno uporabo in intenzivnejše delovanje vam bo ob obeh prav prišel serum, čez dan pa vas bo razveselila še rahlo obarvana krema za izenačevanje tena in manj opazno rdečico, novost letošnjega leta pa je dnevno-nočni kremni gel, ki se hitro vpije, optimalno vlaži in kožo čudovito pomirja. Za suho kožo izberite serum in kremo ter nočno masko, za mešano in mastno kožo pa serum in novi kremni gel. 

Preberi več ...

Izdelki so zanovani tako, da celovito zmanjšujejo pordelost kože in pomagajo pri izenačevanju tena, okrepijo povrhnjico ter kožo čudovito vlažijo in gladijo. Na voljo je pet izdelkov, s katerimi lahko ustvarite optimalno negovalno rutino, vsekakor pa lahko vzamete posamezen izdelek in ga kombinirate s svojimi preostalimi priljubljenimi izdelki.

Izdelki 1 - 3 od 3 skupaj