Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

L'Biotica Estetic Clinic

Naš cilj in naše vodilo je jasno: najvišja kakovost negovalnih izdelkov! Napredni, sodobni laboratoriji zagotavljajo maksimalno učinkovite formulacije in vrhunsko varnost za uporabnice. Vsi izdelki so ustvarjeni iz sestavin evropskega porekla, držimo pa se najvišjih proizvodnih standardov Evropske Unije. Trenutno so pri nas na voljo štiri linije:

  • Pure Estetic izdelki so primerni za vse tipe kože in jih lahko kombinirate z vsemi ostalimi linijami, saj ponujajo napredne rešitve za čiščenje, umivanje in toniranje vsake kože.
  • Acid Treatment je linija za mešano, mastno in aknasto kožo, ki združuje najboljše, kar lahko ponudijo salicilna in AHA kisline, seveda pa je v liniji na voljo tudi UV zaščita za mastno kožo.
  • Oxy Treatment je namenjena osvetljevanju pigmentacij, izenačevanju tena in vračanju sijaja sivkasti, utrujeni koži, saj je zasnovana na vitaminu C in niacinamidu.
  • Meso Treatment pa vrhunsko deluje na zreli koži proti gubicam in drugim znakom staranja s kombinacijo retinoidovceramidov in drugih neverjetnih učinkovin.
Preberi več ...

L'biotica pomeni odkrivanje kombinacij sestavin naravnega izvora in tehnološko naprednih kompleksov, ki se srečajo v učinkovitih izdelkih za nego in razvajanje tako kože kot vaših čutov. Trudimo se, da je vsaka uporaba naše kozmetike del vaše ljubezni do sebe in vaših najdražjih, poskrbimo pa za odlično nego vaše kože in vaših las!

Izdelki 1 - 18 od 18 skupaj