Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

CGM šamponi brez detergentov

Curly girl odobren ali cgm approved šampon je lahko low poo ali no poo šampon, spodaj pa te čaka v Sloveniji najširša ponudba curly girl odobrenih šamponov - to so šamponi brez grobih detergentov, sulfatov ali sulfonatov, alkoholov in drugih, non-cgm sestavin. Šamponi se ne penijo kot klasični sulfatni šamponi, lase pa kljub temu učinkovito, a izrazito nežno očistijo. V zavihku podrobno o izdelku te pri čisto vsakem cgm approved izdelku na Dragocena.si čakajo podrobnosti: ali vsebuje beljakovine, ali vsebuje alojo, kokos ali glicerin ter opis različnih načinov za uporabo izdelka po curly girl metodi. Ker je pač tudi v naši ekipi nekaj curly girl method deklet, vabimo pa te, da se na Skodranka.si prijaviš na brezplačni mini e-tečaj curly girl metode!

Preberi več ...

Low poo ali no poo šampon je šampon, odobren po curly girl metodi za redno uporabo. Čeprav se cgm dekleta nagibamo k uporabi balzama za umivanje las, pa tak način nekaterim enostavno ne ustreza - ali se jim nečistoče (izdelki, sebum) preveč nabirajo na lasišču, ali pa nimajo občutka, da je lasišče dovolj čisto. In prav za take smo izbrali nekaj čudovitih low poo / no poo šamponov, ki so po curly girl metodi odobreni. 

Izdelki 1 - 23 od 23 skupaj