Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Mandelična kislina - AHA kislina

Mandelična kislina je alfa-hidroksi kislina in sodi v kategorijo najboljših eksfoliantov, ki jih lahko uporabite proti staranju. Spodbuja razcepljanje vezi, ki odmrle celice povezujejo z zdravimi, novimi celicami spodaj, tako pa spodbuja obnovo kože ter lepši, mladostnejši ten. Ker je ena od nežnejših AHA kislin, je odličen prvi korak za začetnike, sploh za tiste, ki vas je kislin strah, z njimi nimate izkušenj ali imate morda občutljivejšo kožo in vas je strah reakcije kože na ekfoliante. Mandelična kislina kožo gladi in izenačuje ten, nežno odstrani odmrle celice in zmanjšuje opaznost gubic. Za pomoč pri izbiri izdelkov z retinolom nam lahko vedno pišete na info@dragocena.siIn ne pozabite, ni vse v sestavinah, ogromno dodane vrednosti izdelkov leži v formulaciji!

Preberi več ...

Če še niste uporabljali nobenih kislin ali eksfoliantov, je mandelična kislina vrhunska začetna izbira. Zaradi nežnega delovanja mandelična kislina odlično sodeluje tudi z drugimi kislinami, zato jo boste nemalokrat našli v kombinacijah proti staranju ali mozoljem - pri mozoljih je namreč zelo pomembno, da izdelki ne dražijo kože še dodatno, sploh če je govora o aknah in vnetjih oziroma posledicah le teh. 

Izdelki 1 - 9 od 9 skupaj