Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Oceanic

Med izdelki AA by Oceanic bo vsak našel nekaj zase, pa naj gre za mladostnike z aknami ali zrele dame, ki iščejo učinkovito nego za svojo kožo. Izdelki so zasnovani tako, da so primerni tudi za občutljivo, hitro reaktivno kožo in kožo, nagnjeno k alergijam. Najbolj znani liniji proizvajalca Oceanic so seveda Long4Lashes in More4Care, drugače pa je Oceanic en vodilnih evropskih proizvajalcev kozmetike za občutljivo kožo, še posebej pod blagovno znamko Anti-Allergic - AA by Oceanic. Njihovi novi izdelki Glow Up, Pro-Age Hyalu in LAAB so napolnjeni s samimi vrhunskimi sestavinami, predstavljajo odlično vlaženje in napredno nego za uporabnike, ki od svoje kozmetike pričakujejo nekaj več!

Preberi več ...

Raziskave kažejo, da naših izdelkov že dolgo ne uporabljajo le tisti z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam, saj imamo izredno širok razpon izdelkov, ki ustrezajo praktično vsem tipom kože. Uporabljamo izključno sestavine, ki so dokazano varne in ne povzročajo alergij, kombinacije pa so sestavljene tako, da so izdelki visoko učinkoviti, zato po njih posega vedno več ljudi. Ne le, da skrbno izbiramo sestavine, sami filtriramo celo vodo, ki jo uporabljamo pri izdelavi izdelkov, saj hočemo uporabnikom 100 % zagotoviti, da v izdelkih ni alergenov. Naše izdelke obožujejo tisti, ki imajo težavno kožo, nagnjeno k alergijam, hkrati pa potrebujejo izdelke, ki dejansko delujejo.  

Izdelki 1 - 24 od 45 skupaj