Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Oceanic

Z izdelki Oceanic poskrbimo za vse - nego kože obraza in telesa, za ličenje, za lase in trepalnice. V kolekciji naprednih izdelkov, ločenih po namenu in ciljni skupini, bo prav vsak našel nekaj zase, izdelki pa so oblikovani tako, da so primerni tudi za občutljivo, hitro reaktivno kožo in kožo, nagnjeno k alergijam. Najbolj znani liniji proizvajalca Oceanic so seveda Long4Lashes in Lift4Skin, drugače pa je Oceanic en vodilnih evropskih proizvajalcev kozmetike za občutljivo kožo, še posebej pod blagovno znamko Anti-Allergenic - AA by Oceanic. 

Preberi več ...

Raziskave kažejo, da naših izdelkov že dolgo ne uporabljajo le tisti z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam, saj imamo izredno širok razpon izdelkov, ki ustrezajo praktično vsem tipom kože. Uporabljamo izključno sestavine, ki so dokazano varne in ne povzročajo alergij, kombinacije pa so sestavljene tako, da so izdelki visoko učinkoviti, zato po njih posega vedno več ljudi. Ne le, da skrbno izbiramo sestavine, sami filtriramo celo vodo, ki jo uporabljamo pri izdelavi izdelkov, saj hočemo uporabnikom 100 % zagotoviti, da v izdelkih ni alergenov. Naše izdelke obožujejo tisti, ki imajo težavno kožo, nagnjeno k alergijam, hkrati pa potrebujejo izdelke, ki dejansko delujejo.  

Izdelki 1 - 24 od 31 skupaj