Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Oceanic

Z izdelki Oceanic poskrbimo za vse - nego kože obraza in telesa, za ličenje, za lase in trepalnice. V kolekciji naprednih izdelkov, ločenih po namenu in ciljni skupini, bo prav vsak našel nekaj zase, daleč najbolje prodajani izdelek tega proizvajalca pa je pri nas serum za trepalnice Long4Lashes, ki je osvojil že na tisoče Slovenk. Dame obožujejo tudi linijo s koloidnim zlatom in ceramidi Golden Ceramides, ki je neprecenljivi vir hranil in vlaženja za zrelo kožo, mladi uživajo v izdelkih Vegan, tisti, ki pa želijo nekaj več proti staranju, izberejo napredno linijo Lift4Skin, medtem ko za različne izzive s kožo priporočamo linijo HELP dermo-kozmetika

Preberi več ...

Eden vodilnih proizvajalcev kozmetike za občutljivo kožo - Anti-Allergenic - AA by Oceanic. Raziskave kažejo, da naših izdelkov že dolgo ne uporabljajo le tisti z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam, saj imamo izredno širok razpon izdelkov, ki ustrezajo praktično vsem tipom kože. Uporabljamo izključno sestavine, ki so dokazano varne in ne povzročajo alergij, kombinacije pa so sestavljene tako, da so izdelki visoko učinkoviti, zato po njih posega vedno več ljudi. Ne le, da skrbno izbiramo sestavine, sami filtriramo celo vodo, ki jo uporabljamo pri izdelavi izdelkov, saj hočemo uporabnikom 100 % zagotoviti, da v izdelkih ni alergenov. Naše izdelke obožujejo tisti, ki imajo težavno kožo, nagnjeno k alergijam, hkrati pa potrebujejo izdelke, ki dejansko delujejo. 

Izdelki 1 - 13 od 13 skupaj