Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Samoporjavitev

Krema za samoporjavitev je najboljša rešitev za tiste, ki se zavedate nevarnosti izpostavljanja UV žarkom, hkrati pa bi vseeno radi svoji koži podarili nekaj čudovitega tena. Krema, sprej, pena ali gel za samoporjavitev predstavlja hitro, enostavno in varno pot do čudovito zagorele polti, ki jo nekateri dosežejo s sončenjem. Ker so sončni žarki glavni razlog za staranje kože in ker pri nas enostavno ni vedno možnosti za sončenje, vam predstavljamo nekaj odličnih rešitev za naravno zagorelo in enostavno popolno kožo! Izberite najboljše za samoporjavitev svoje kože: 

Preberi več ...

Sončni žarki pospešujejo staranje naše kože, pigmentne madeže in druge spremembe, ki si jih vsekakor ne želimo. Pri nas vedno poudarjamo pomembnost UV zaščite, nikakor pa nismo proti čudoviti zagoreli polti, ki si jo vsi želimo. Zato za vas iščemo najbolje kreme in druge izdelke za samoporjavitev, pri čemer še vedno daleč najbolj zaupamo Sorayi. Na slovenskih virtualnih poličkah njihove izdelke prodajamo že več kot pet let in vsakega, ki smo ga predstavili, uporabniki ne morejo prehvaliti. Naravna, postopna in enostavno sijoča zagorela polt je Sorayin cilj in izdelkom za samoporjavitev posvetijo ogromno časa in raziskav. Nova linija Tahiti Bronze je trostopenjska linija za naravno zagorelo polt, enakomerno poljubljeno od sonca. Brez nevarnih UV žarkov, brez prehitrega staranja, brez oranžnega podtona in močnega, neprijetnega vonja!

Izdelki 1 - 15 od 15 skupaj