Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Samoporjavitev

Krema za samoporjavitev je najboljša rešitev za tiste, ki se zavedate nevarnosti izpostavljanja UV žarkom, hkrati pa bi vseeno radi svoji koži podarili nekaj čudovitega tena. Krema, sprej, pena ali gel za samoporjavitev predstavlja hitro, enostavno in varno pot do čudovito zagorele polti, ki jo nekateri dosežejo s sončenjem. Ker so sončni žarki glavni razlog za staranje kože in ker pri nas enostavno ni vedno možnosti za sončenje, vam predstavljamo nekaj odličnih rešitev za naravno zagorelo in enostavno popolno kožo! Smo vam pa TUKAJ pripravili nekaj navodil, trikov in najboljših nasvetov za uporabo izdelkov za samoporjavitev, za kateri bi si želeli, da bi jih nekdo pred desetletji pripravil nam :) Izberite najboljše za samoporjavitev svoje kože: 

Preberi več ...

Sončni žarki pospešujejo staranje naše kože, pigmentne madeže in druge spremembe, ki si jih vsekakor ne želimo. Pri nas vedno poudarjamo pomembnost UV zaščite, nikakor pa nismo proti čudoviti zagoreli polti, ki si jo vsi želimo. Zato za vas iščemo najbolje kreme in druge izdelke za samoporjavitev, katerim lahko zaupamo tudi mi!

Izdelki 1 - 11 od 11 skupaj