Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Polihidroksi kisline - PHA kisline

Polihidroksi ali PHA kisline so skupina aktivnih kozmetičnih kislin - eksfoliantov, med katerimi sta tudi glukonolakton in laktobionska kislina. Glavna razlika med AHA in PHA kislinami je v tem, da so molekule polihidroksi kislin večje, zato ne prodirajo tako globoko v kožo in so primernejše tudi za občutljivejše tipe kože. Njihova moč odstranjevanja odmrlih celic s površine naj zaradi tega ne bi bila nič manjša, kar pomeni, da so PHA kisline lahko vaš prvi korak uporabe eksfoliantov proti staranju. Raziskave PHA kislin so pokazale tudi določeno delovanje pri krepitvi povrhnjice, predvsem pa z njimi odstranimo odmrle celice s kože, tako pa odkrijemo osveženo polt in pomagamo pri vpijanju vlažilnih in hranilnih sestavin iz nadaljnje nege. Za pomoč pri izbiri izdelkov s PHA kislinami nam lahko vedno pišete na info@dragocena.siIn ne pozabite, ni vse v sestavinah, ogromno dodane vrednosti izdelkov leži v formulaciji!

Preberi več ...

Glukonolakton spodbuja splošno zdravje kože, ob redni uporabi pomaga izenačevati ten kože in gladi povrhnjico, odstranjuje odmrle celice in odkriva osveženo polt. Prav zaradi nežnosti je odlična izbira tudi za tiste z občutljivo kožo. Laktobionska kislina pa je prav tako na nek način nežnejša sestrica klasičnih AHA kislin, le da zaradi svoje oblike deluje tudi kot vlažilna sestavina. PHA kisline lahko uporabite v kombinaciji z drugimi kislinami ali vitaminom C, v kombinaciji z retinolom (vitaminom A) pa je ne priporočamo. Tudi ob uporabi PHA kislin čez dan obvezno nosite UV zaščito.

Izdelki 1 - 10 od 10 skupaj