Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Dostava

Dostavno službo za svoj paket lahko izberete v košarici, izbirate pa lahko med GLS - General Logistic System in Pošto Slovenija. 

Ceno poštnine sistem izračuna na podlagi izbranega načina plačila in ponudnika prevoza. Poštnina za dostavo v Sloveniji je ob nakupu nad 70 € brezplačna.

OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem je možen samo po predhodnem dogovoru in sicer na naslovu Ulica Milana Majcna 35, 1000 Ljubljana načeloma ob delovnih dneh med 10h in 14h. Pred oddajo naročila z osebnim prevzemom obvezno pokličite na 064/185-969 ali pišite na info@dragocena.si, da se dogovorimo za točen termin predaje izdelkov. Čeprav se trudimo, se včasih enostavno ne moremo primerno prilagoditi, zato se za termin prevzema raje dogovorimo vnaprej. Gotovinske blagajne nimamo, zato je osebni prevzem možen samo s plačilom po predračunu, s PayPalom ali s kartico - z gotovino ne poslujemo in nimamo maloprodaje. Za ustvarjanje naročila brez stroškov poštnine pošljite svoje podatke in seznam želenih izdelkov na naš email, da vam pošljemo predračun.

ZDRUŽEVANJE POŠILJK (www.soraya.si in www.dragocena.si)

Pri združevanju pošiljk z naših spletnih strani na spletni strani www.dragocena.si nam predhodno pišite na info@dragocena.si, da vam uredimo kodo za eno samo poštnino, mi pa bomo izdelke združili v en sam paket. 

OTHER COUNTRIES

We can ship across most of the countries of the European Union. The prices are calculated at the checkout. 

The delivery will be made via GLS - General Logistic System. Expected time of delivery varies from 5 to 10 working days, but your parcel should reach you faster than that. For further information please follow the tracking links you receive from GLS once the parcel is handed over to their curiers.