Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Bandi

Že 30 vodilna blagovna znamka profesionalne kozmetike (za kozmetične salone) na Poljskem - specializirani za reševanje težav in izzivov, ki jih imajo naše stranke s kožo - sledimo principu odličnega, a nežnega čiščenja, pravih hranil in uravnovešenega vlaženja kože. Prvi piling s kislinami smo ustvarili že leta 2003, ko večina proizvajalcev še ni vedela, kakšne koristi prinaša uporaba salicilne, glikolne, azelaične in drugih kislin. Vsako leto osvojimo kakšno bistvenih nagrad na trgu kozmetične industrije in vseskozi razvijamo izdelke, ki dejansko rešujejo težave. 

Naš cilj za vsak novi izdelek ostaja učinkovitost, maksimalna vsebnost aktivnih učinkovin in varnost ob uporabi. BANDI - zanesljivo z vami že 30 let! Spodaj pod Preberi več smo zbrali najpogostejša vprašanja v zvezi z našo kozmetiko. Pregled vam vsekakor priporočamo, saj si želimo, da bi nas dobro spoznali!

Preberi več ...

Ali Bandi testira izdelke na živalih?

Ne, tega nikoli nismo počeli in ne nameravamo. Prav tako ne kupujemo sestavin, ki so testirane na živali. Naš cilj je odgovorna kozmetika v celotnem procesu izdelave, zato se opiramo na testiranja, ki niso povezana z živalmi - preberite spodaj. 

Na kom in kako torej testirate svoje izdelke?

Ne boste verjeli, a izdelke testiramo kar na sebi. Ob razvoju vsakega novega izdelka ga razdelimo med ekipo Bandi in njihove prijatelje, nato pa izdelke pošljemo v neodvisne laboratorije, kjer zberejo različne prostovoljce, in počakamo rezultate.

Od kod prihaja Bandi?

Bandi je 30 let staro družinsko podjetje s Poljske, njihove pisarne in proizvodni prostori pa so v mestu Czosnow pri Varšavi. Vsi naši izdelki so proizvedeni pri nas na Poljskem in so torej EU izvora. 

Ali lahko dobim kakšne vzorčke Bandi izdelkov?

Občasno imamo na voljo kak vzorček, ker pa je prošenj za vzorčke več kot denarja za poštnino, ki se ob tem nabere, vas prosimo, da poštnino poravnate vi, mi pa vam pošljemo, kar imamo trenutno od vzorčkov na voljo.

Ali je Bandi kozmetika primerna za vegane?

Večina Bandi kozmetika je primerna tudi za vegae, izjema so izdelki, ki vsebujejo kolagen, saj kolagena, primernega za kožo, rastlinskega izvora ni moč najti. Za vprašanja o posameznih izdelkih se obrnite na info@dragocena.si.

Kako narediti preizkus kožne tolerance na izdelke?

Vsekakor vam pred prvim popolnim nanosom izdelka na celoten obraz priporočamo, da nekje ob robu čeljusti nanesete na kožo manjšo količino izdelka. Kožo nato opazujte po eni uri, po osmih urah in po štiriindvajsetih urah. Če bi prišlo do hudega draženja, izdelka ne uporabljajte. Je pa za uporabo kislinski izdelkov značilno, da je lahko koža ob prvih nekaj nanosih rahlo pordela, da je občutek lahko rahlo pekoč, vendar z daljšo uporabo ti simptomi izginejo. Kislinskih pilingov nikoli ne nanašajte na razpokano kožo, na ranice, lezije ali kako drugače poškodovano kožo. Pri uporabi izdelkov s salicilno kislino pazite, da je nikoli ne nanašate na odprte mozolje ali vnetja. Pred uporabo natančno preberite in se strogo držite navodil za uporabo posameznega izdelka!

Kakšnega izvora je glicerin v vaših izdelkih?

Glicerin v izdelkih Bandi je rastlinskega izvora.

Imate ogromno izdelkov, kako naj izberem pravega zase?

Zato smo tukaj mi - pišite na info@dragocena.si, pomagali vam bomo sestaviti nego kože tako, da boste v čimkrajšem času opazili čimboljše rezultate.

Ali lahko sočasno uporabljam izdelke različnih linij?

Vsekakor, naši izdelki so med seboj odlično kompatibilni, ne priporočamo pa vam mešanje različni kislinskih pilingov. Če izberete enega, se ga držite tri mesece in nato po nekaj premora po želji uporabite drugega.

Ali izdelki Bandi vsebujejo parabene?

V večini naših izdelkov parabenov ne boste našli, dodali smo jih le v izdelke, kjer bi bile druge vrste konzervansov slabša izbira. Vsekakor pa se držimo priporočil in regulativ evropskih nadzornih inštitucij za kemijo, farmacijo in kozmetiko. Nekaj vrst parabenov, ki so jih raziskave izpostavile kot nevarne, so v EU že pred leti prepovedali in jih noben od evropskih kozmetičnih proizvajalcev že dolgo ne uporablja več. Določene vrste parabenov pa so se v raziskavah pokazale kot dokazano varne in učinkovite, predvsem pa so se izkazale kot bolj varne od ostalih sredstev za ohranjanje svežine izdelka. Pri parabenih je torej izredno pomembno, katere vrste se uporabijo - mi uporabljamo samo najvarnejše in še to samo tam, kjer so alternative bistveno slabše. Ena od vodilnih svetovnih kozmetičnih avtoritet je nekoč izjavila, da se bolj boji nadomestil za parabene kot parabenov samih :) 

Ali so izdelki Bandi naravni?

V svojih izdelkih uporabljamo veliko naravnih sestavin, toliko, kot je to pametno - izbiramo le tiste, ki dokazano varno učinkujejo, istočasno pa se opiramo na nova spoznanja farmacije, kozmetologije in biotehnologije. Naša prioriteta niso naravni izdelki, temveč izdelki, ki so varni za uporabo in hkrati izredno učinkoviti. Kot primer lahko navedemo vitamin C v naši liniji C-white, ki je laboratorijskega (sintetičnega) izvora, saj smo le tako lahko dosegli izredno učinkovitost in varnost tega antioksidanta. 

Izdelki 1 - 24 od 93 skupaj