S predplačilom si lahko zagotovite hitrejšo dostavo. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Vitamin B3 - niacinamid

Niacinamid poznamo tudi kot vitamin B3, v kozmetične namene pa ga uporabljamo zato, ker kožo neverjetno učinkovito obnavlja in odlično deluje tako proti staranju kot proti nečistočam. Pogosto ga najdemo v izdelkih za zmanjševanje nepravilnosti (tudi ogrcev in mozoljev), obožujemo pa ga zaradi pomoči pri manj opaznih porah. Pomaga izenačevati ten kože, zmanjšuje opaznost gubic in oslabljeno povrhnjico, zato bi lahko mirno napisali, da je skorajda čudežna sestavina, primerna za praktično vsakogar. Za pomoč pri izbiri izdelkov z niacinamidom nam lahko vedno pišete na info@dragocena.siIn ne pozabite, ni vse v sestavinah, ogromno dodane vrednosti izdelkov leži v formulaciji!

Preberi več ...

Niacinamid do neke mere nevtralizira tudi okoljske dejavnike na koži, zmanjšuje negativne vplive UV žarkov, v višji koncentraciji pa predvsem pomaga pri manjši opaznosti por. Ker je kot sestavina precej stabilen, se odlično obnese v različnih izdelkih, uporabljate pa ga lahko tako v kombinaciji z vitaminom C kot z retinolom in kislinami. Če se odločate za nanos dveh aktivnih učinkovin, vedno najprej nanesite po teksturi lahkotnejšega, niacinamid pa naj bo čimprej po čiščenju. Odlično se obnese v toniku ali serumu, določene koristi pa ima lahko tudi v izdelkih za umivanje obraza.

Izdelki 1 - 12 od 12 skupaj
© 2021 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.