Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Cocoa Brown za samoporjavitev

Zagorelost - čudovito, zlato rjava na vsaki koži. Hitrost - deluje že v eni uri po nanosu. Dolgotrajnost - zagorelost traja do sedem dni. Varno in učinkovito - osnovna učinkovina je naravna DHA. Brez lepljivega občutka - vsi izdelki se praktično takoj vpijejo in ne puščajo neprijetnega filma. Prijaznost - izdelki niso testirani na živalih. Popularnost - v samo nekaj letih je Cocoa Brown postal sinonim čudovito zagorele poleti med zvezdniki, vplivniki in seveda najboljšimi strankami po celem svetu! K njej se zatekajo zvezde pred nastopi na oskarjih in fotkanjem za Vogue, obožujejo jo irske, britanske, ameriške in evropske najstnice, v svoji kopalnici pa jo skrivajo tudi odrasle, resne poslovne dame. Končno je na voljo tudi v Slovenijiena in edina, pred vami je neverjetna Cocoa Brown linija za samoporjavitev!

Preberi več ...

Cocoa Brown izdelki se prodajajo v več kot 15 tisoč trgovinah po vsem svetu, končno dostopna tudi vsem Slovenkam in Slovencem, ki želijo brez nevarnega izpostavljanja UV žarkom hitro doseči naravno zagorelo, enostavno čudovito polt - brez madežev, brez neprijetnega vonja, brez solarija in brez prehudega truda!

Kreme in pene za samoporjavitev Cocoa Brown najdete na Irskem, po celi Veliki Britaniji, od Skadinavije do Severne Amerike, od Rusije do Avstralije, končno pa so na voljo tudi v Sloveniji. 

Ustanoviteljica, fantastična Marissa Carter je najstarejša od osmih otrok v družini, starši pa so jo naučili, da bo daleč prilezla s pridnim in dobrim delom ter prijaznostjo. Zadnja štiri leta so bila zanjo pravi vlak smrti, saj je njena blagovna znamka v trenutku zrasla iz nič do globalno vodilne, ob tem pa Marissa vzgaja še dva majhna otroka. Dolgčas ji res ni. 

Leta 2012 je bila Marissa po rojstvu prvega sina na spray-tanu, učinkovine pa je morala pustiti na koži od večera do jutra. Zjutraj se je sicer zbudila lepo zagorela, vendar se je tak zbudil tudi njen tri tedne star dojenček, ki je spal ob njej. Zato se je odločila, da nujno potrebuje kremo, peno, gel, nekaj za samoporjavitev, kar bo delovalo v eni sami uri.

In rodila se je prva pena 1-hour tan! Od tistega leta do danes je Cocoa Brown linijo okrepilo že več kot deset izdelkov, med katerimi se za vsakega najde nekaj. Ponosno vam predstavljamo - COCOA BROWN!

Nagrade, ki jih je osvojila Marissa Carter:

2017 WXN Top 25 Most Powerful Women in Ireland
2017 Image Magazine Best Beauty Influencer
2016 James Joyce Award
2016 Image Magazine Young Business Woman of the Year
2016 The Galligan Beauty College The Outstanding Achievement Award
2016 Goss.ie Girlboss of the Year
2015 WMB Entrepreneur of the Year
2015 Stellar Magazine Role Model of the Year
2013 Image Magazine Start-Up of the Year
2007 IBPA Facial Therapist of the Year

Izdelki 1 - 9 od 9 skupaj