Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Azelaična kislina - azelainska kislina

Azelaična kislina je izrazito nežna in učinkovita dikarboksilna kislina, ki pa ima med kislinami še posebno kulten status zaradi izrazite vsestranskosti. Ne le, da azelaična (ali azelainska) kislina pomaga odmaševati pore in z njih odstranjevati nečistoče, pomaga tudi zgladiti površino kože, zmanjševati občutljivost kože in deluje kot antioksidant. Ker pomaga pomirjati rdečico, je odlična proti rozacei in vidnim posledicam vnetij (mozoljev in aken). Odlična je prav zaradi svoje nežnosti in možnosti dolgoročne uporabe. Za pomoč pri izbiri izdelkov z azelaično kislino nam lahko vedno pišete na info@dragocena.siIn ne pozabite, ni vse v sestavinah, ogromno dodane vrednosti izdelkov leži v formulaciji!

Preberi več ...

Azelaična kislina v visoki koncentraciji (izdelki na recept) izkazuje neverjetne rezultate, vendar pa so raziskave dokazale, da tudi nižje koncentracije izredno pozitivno vplivajo na kožo, zato je azelaična kislina vedno pogosteje prisotna v različnih izdelkih, čeprav proizvajalci priznajo, da jo je težko sformulirati tako, da ni zrnata. Ponosni smo, da vam predstavljamo vrhunsko zasnovane izdelke z azelaično kislino, ki dejansko delujejo in so prijetni za uporabo!

Izdelki 1 - 13 od 13 skupaj