Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Kreme za okoli oči

Koža okoli oči je tanjša in občutljivejša od kože drugod po obrazu, zato naj bo tudi nega primerna. Nekateri imejo tako občutljive oči, da običajne kreme za okoli oči sploh ne morejo uporabiti, zato je pred vami izbira najboljših izdelkov za nego prav tega predela! Naše kreme za okoli oči so primerne za različne starosti in različne tipe kože, zato vas vabimo, da pobrskate po virtualnih poličkah in poiščete pravo zase. Za suho kožo izberite nekaj bolj hranilnega, za mešano in mastno pa nekaj vlažilnega. 

Preberi več ...

Kremo za okoli oči izberite na podlagi stanja kože in starosti. Spodaj pobrskajte po čudoviti izbiri krem za okoli oči: Za mlajšo kožo izberite nevtralnejšo kremo, mogoče nekaj z vitaminom C, proti prvim gubicam se odlično obnesejo izdelki s peptidi in vitaminom C (z vitaminom C zjutraj, s peptidi uporabite zvečer), za najresnejšo nego pa vam priporočamo kombinacijo nočne kreme za okoli oči z retinolom, zjutraj pa vam bo prav prišla krema za okoli oči z vitaminom C. Vemo, da imamo veliko izbire, zato smo vam vedno na voljo za pomoč na info@dragocena.si!

Izdelki 1 - 24 od 31 skupaj