Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Kreme za okoli oči

Koža okoli oči je tanjša in občutljivejša od kože drugod po obrazu, zato naj bo tudi nega primerna. Nekateri imejo tako občutljive oči, da običajne kreme za okoli oči sploh ne morejo uporabiti, zato je pred vami izbira najboljših izdelkov za nego prav tega predela! Naše kreme za okoli oči so primerne za različne starosti in različne tipe kože, zato vas vabimo, da pobrskate po virtualnih poličkah in poiščete pravo zase. Za suho kožo izberite nekaj bolj hranilnega, za mešano in mastno pa nekaj vlažilnega. 

Preberi več ...

Kremo za okoli oči izberite na podlagi stanja kože in starosti. Spodnji vrstni red je ustvarjen tako, da smo stopnjevali lifting učinek oziroma starost, pri kateri je krema primerna. Kreme za okoli oči AquaCell, City S.O.S in Bandijevo Anti-Aging lahko uporabite že okoli dvajsetega leta, Taurine Wake Up, Lift4Skin in Hyaluronic MicroInjection so primerne za 30-in-nekaj-letnice, po štiridesetem letu izbirajte med Intensive Repair, Art&Diamonds, Mesotherapist in Golden Ceramides, po petdesetem letu pa svetujemo Gold24K Total Benefit in odlično lifting kremo DermoFuture Intensive Eye Elixir. Izbire je ogromno, vedno pa smo vam na voljo za pomoč na info@dragocena.si!

Izdelki 1 - 24 od 28 skupaj