Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Negovalne maske

Kakovostna maska za obraz lahko nadomesti celo obisk kozmetičnega salona - to so imeli v mislih tudi proizvajalci mask za obraz, ki jih najdete v naši ponudbi. Izbirate lahko med desetinami vrhunskih mask: za globinsko čiščenje, za pomirjanje kože, proti mozoljem in ogrcem, proti gubicam, za vlaženje in za povrnitev bistvenih hranil koži. 

Preberi več ...

Trudimo se, da vam z izbiro mask za obraz ponujamo tiste, ki so za vašo kožo resnično učinkovite, ne glede na to, ali iščete masko proti mozoljem ali masko za globinsko vlaženje. Naše najljubše maske so v tubicah, saj tako zmanjšujemo neželene odtise na naš planet, vendar pa vseeno obožujemo obliže za pod oči in hidrokoloidne maske za obraz, s katerimi si pred pomembnimi dogodki doma naredimo pravi negovalni ritual. Tako lahko v trenutki, ki za vas res štejejo, pokažete kožo, negovano kot iz kozmetičnega salona.

Izdelki 1 - 24 od 24 skupaj