Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Nočne kreme

Nočna krema je lahko najboljša prijateljica vaše kože, zato nikoli ne pozabite pred spanjem nanesti tisto, ki bo vaši koži najbolj pomagala. Na voljo imamo tako nočne kreme proti mozoljem, take za mešano in mastno kožo, z našimi nočnimi kremami lahko pomirite suho, razdraženo in občutljivo kožo, nismo pa pozabili niti na specifične zahteve - popokane kapilarice, temne madeže, gubice, izsušenost in podobno. Spodaj v Preberite več poiščite nekaj nasvetov za izbor prave nočne kreme zase. 

Preberi več ...

Proti mozoljem ponoči priporočamo uporabo izdelkov s preizkušenimi kislinami (salicilna in azelaična sta vaši najboljši zaveznici). Proti gubicam se obrnite na AHA kisline in nočne kreme z lifting učinkom, hranili in vlažilnimi sestavinami. Če je vaša koža suha, preverite ponudbo izdelkov s kolagenom in ceramidi, če pa vaš izziv predstavljajo popokane kapilarice in rdečica, imamo na voljo linijo AA Help Capillaries, Bandi Anti-Capillaries in Dermikino (sedaj že kultno) linijo Vitamin P Plus, ki z rutinom pomirjajo razburjeno kožo. Proti pigmentnim madežem smo izbrali izdelke, ki večini ustrezajo tudi kot nega proti staranju, saj se pigmentni madeži z leti vedno bolj poznajo. Za občutljivo kožo preverite ponudbo proizvajalca Oceanic, ki celo samo filtrira vodo za svoje izdelke, da v njih ne bi zašle neželene dražeče snovi. 

Pri nas najdete za vsak tip kože in vsako starost pravo nočno kremo, če pa potrebujete pomoč pri izbiri, nas vedno najdete na info@dragocena.si!

Izdelki 1 - 24 od 97 skupaj