Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Ličila

Ličila - ker jih enostavno obožujemo! Med ličili pri nas najdete praktično vse, od silikonskih podlag za ličila do tekočih pudrov, od popolnih BB krem, ki prekrivajo in vlažijo v enem, do senčil, svinčnikov za oči in maskar. Za vas smo ustvarili izbor mehkih, kremastih in prekrivnih šmink, mat tekočih lip-glosov, svinčnikov za ustnice in suhih pudrov. Če iščete ličila, ste na pravem mestu! Pudri in obarvane kreme si sledijo nekako od podlag proti vedno bolj pigmentiranim izdelkom, sledijo suhi pudri in korektorji, rdečila za lica in seveda maskare, brez katerih si ličenje težko predstavljamo. Da bodo oči čudovito zaokrožene, ne spreglejte izdelkov za oblikovanje obrvi, senčila in svinčnike za oči, na zadnji strani pa vas čakajo še šminke, glosi ter aplikatorji - čopiči, ki bodo poskrbeli za enostavno in brezhibno ličenje.

Preberi več ...

Ličila na naši spletni strani so cenovno ugodna in vrhunske kakovosti. Najbolje bo, da poiščete pravi serum ali pravo podlago za svojo kožo, med tekočimi pudri izberite pravega zase, nato pa ličenje nadaljujte okoli oči. Med ličili na Dragocena.si najdete čez 20 odličnih maskar, ki se ne grudijo in ne packajo, krtačke pa smo zbrali praktično vseh možnih oblik, da bo vsaka dama našla pravo zase. Uporabite svinčnik ali senčilo za oči, nanesite šminko ali glos, po potrebi dodajte kanček suhega pudra in pripravljeni ste na nov dan!

Če ne veste, kako začeti, kaj uporabiti, smo vam vedno na voljo na info@dragocena.si :) 

Izdelki 1 - 24 od 95 skupaj