Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Floslek

FlosLek že 25 let razveseljuje s cenovno ugodnimi, a vrhunskimi kombinacijami naravnih izvlečkov in naprednih tehnologij, zato s ponosom predstavljamo njihove najboljše izdelke tudi v Sloveniji! Kultna linija Skin Care Expert s selfie-technology kompleksom je osvojila srca mnogih deklet po Evropi, saj izdelki All Day z eno potezo izenačijo ten, navlažijo in poskrbijo za brezhiben videz. 

Preberi več ...

Vsi izdelki FlosLek dopolnjujejo našo ostalo ponudbo, še najbolj pa smo se razveselili zimske nege, profesionalnih pilingov in raznovrstne UV zaščite, saj končno lahko prav vsak tip kože oskrbimo z visokim SPF faktorjem. Zaljubili smo se v izdelke Balance T-Zone, saj so nas z odlično nego mešane kože že v nekaj dneh čisto sezuli, še vedno pa smo očarani nad pilingi za ustnice, ki so enostavno božanski :) 

Izdelki 1 - 24 od 26 skupaj