Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

UV zaščita in sončenje

Najboljše, kar lahko za kožo obraza naredite, je uporaba UV zaščite vsak dan v letu, ne glede na vreme in letni čas. Priporočamo, da za vsak dan izberete SPF 50, ki ustreza vaši koži, zato smo vam pripravili izbor najboljših izdelkov z UV zaščito. V ponudbi imamo več kot 60 različnih izdelkov z UV zaščito, med njimi pa lahko izbirate med organskimi (kemičnimi) in anorganskimi (mineralnimi) zaščitami, izbirate lahko med tistimi, ki matirajo, in tistimi, ki dajejo sijaj, ne spreglejte pa niti obarvanih UV zaščit, ob katerih puder ne bo niti potreben. Pri hujšim pigmentacijah in znakih staranja vsekakor iščite visoko UVA zaščito (najvišjo v naši ponudbi imata BasicLAB Proteticus emulzija in krema, saj imata najvišjo PPD začito. čez 50). Če ste radi hitro urejeni, izberite med FlosLek ai Ziaja obarvanimi UV zaščitami, za mešano in mastno kožo ne spreglejte L'Biotica Acid Treatment SPF 30 kremice, med korejskimi UV zaščitami pa vsekakor vodi Beauty of Joseon. Med našii najljubšimi je tudi korejska Yadah Cactus Moisturizer SPF 50, ki jo med vsemi ostali najdete spodaj. Za pomoč pri izbiri nam vedno lahko pišete na info@dragocena.si!

Preberi več ...

Krema za sončenje je najpomembnejši del zaščite kože pred spremembami, ki jih povzročajo UV žarki na koži, saj te spremembe vodijo k gubanju, pigmentnim madežem in drugim znakom staranja na koži. Dobra UV / SPF zaščita je bistvenega pomena, zato smo za vas izbrali samo vrhunske izdelke za sončenje - za odrasle, za otroke, za občutljivo kožo in za samoporjavitev! Sončenje oziroma izpostavljanje UV žarkom na koži povzroča nastajanje prostih radikalov, ki povzročajo staranje, pigmentne madeže in druge spremembe strukture kože. Smo trdni zagovorniki vsakodnevne uporabe SPF zaščite, za pomoč pri izbiri pa nas vedno lahko pokličete ali nam pišete na e-mail!

Izdelki 1 - 24 od 66 skupaj