Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

UV zaščita in sončenje

Najboljše, kar lahko za kožo obraza naredite, je uporaba UV zaščite vsak dan v letu, ne glede na vreme in letni čas. Priporočamo, da za vsak dan izberete SPF 50, ki ustreza vaši koži, zato smo vam pripravili izbor najboljših izdelkov z UV zaščito. Če obožujete mineralno zaščito, preverite Medical Expert Anti Irritate obarvano kremo in YADAH PA++++ dnevni kremi s faktorjem. Za daleč najboljšo zaščito pred UVA žarki (pigmentacije) obvezno preverite BasicLAB Proteticus emulzijo in kremo, saj imata najvišjo PPD začito. Če ste radi hitro urejeni, lahko uporabite katero od Ziaja MED UV zaščit, ki se super obnesejo čez ali pa kar namesto dnevne kremice. Za odlično obstojno zaščito in za občutljivo kožo poskusite eeny meeny Ultrasensitive zaščiti, uporabniki, ki iščejo konkretnejše teksture, pa običajno obožujejo Next Level UV zaščite, ki so cenovno najbolj ugodne. Med korejskimi UV zaščitami prednjači Beauty of Joseon, naša najlubša pa je Yadah Cactus, ki kožo čudovito pomirja, ni mastna in težka in se odlično vpije. Za pomoč pri izbiri nam vedno lahko pišete na info@dragocena.si!

Preberi več ...

Krema za sončenje je najpomembnejši del zaščite kože pred spremembami, ki jih povzročajo UV žarki na koži, saj te spremembe vodijo k gubanju, pigmentnim madežem in drugim znakom staranja na koži. Dobra UV / SPF zaščita je bistvenega pomena, zato smo za vas izbrali samo vrhunske izdelke za sončenje - za odrasle, za otroke, za občutljivo kožo in za samoporjavitev! Sončenje oziroma izpostavljanje UV žarkom na koži povzroča nastajanje prostih radikalov, ki povzročajo staranje, pigmentne madeže in druge spremembe strukture kože. Smo trdni zagovorniki vsakodnevne uporabe SPF zaščite, za pomoč pri izbiri pa nas vedno lahko pokličete ali nam pišete na e-mail!

Izdelki 1 - 24 od 64 skupaj