Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

UV zaščita in sončenje

Najboljše, kar lahko za kožo obraza naredite, je uporaba UV zaščite vsak dan v letu, ne glede na vreme in letni čas. Priporočamo, da za vsak dan izberete SPF 50, ki ustreza vaši koži, zato smo vam pripravili izbor najboljših izdelkov z UV zaščito. Če obožujete mineralno zaščito, preverite Medical Expert Anti Irritate obarvano kremo in YADAH PA++++ dnevni kremi s faktorjem. Če iščete funkcionalno, visoko in kozmetično elegantno zaščito, lahko namesto dnevne kreme za mešano in mastno kožo ter ob dnevni kremi in serumu za suho kožo uporabite napredno dr.Skin Clinic zaščitno kremo z niacinamidom. Če iščete vrhunsko PPD zaščito, vsekakor izberite UV Expert Pre-D3 kremo. Če imate težave s suho in dehidrirano, poškodovano povrhnjico, ne spreglejte prav obnovi bariere namenjeno Barrier Renew dnevne kreme s ceramidi. Enostavno uporabo in delovanje nežne BB kremice zagotavljata obarvani SPF FlosLek kremi, za mešano, mastno in problematično kožo bo super podlaga Sebo Care SPF krema, ne pozabite pa niti na UV zaščito za ustnice!

Preberi več ...

Krema za sončenje je najpomembnejši del zaščite kože pred spremembami, ki jih povzročajo UV žarki na koži, saj te spremembe vodijo k gubanju, pigmentnim madežem in drugim znakom staranja na koži. Dobra UV / SPF zaščita je bistvenega pomena, zato smo za vas izbrali samo vrhunske izdelke za sončenje - za odrasle, za otroke, za občutljivo kožo in za samoporjavitev! Sončenje oziroma izpostavljanje UV žarkom na koži povzroča nastajanje prostih radikalov, ki povzročajo staranje, pigmentne madeže in druge spremembe strukture kože. Smo trdni zagovorniki vsakodnevne uporabe SPF zaščite, za pomoč pri izbiri pa nas vedno lahko pokličete ali nam pišete na e-mail!

Izdelki 1 - 24 od 40 skupaj