Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

CGM balzami za lase

Curly girl odobren ali cgm approved balzam za vlaženje las se uporablja na najmanj tri različne načine: za umivanje las, kot klasičen balzam po umivanju las ali kot vlažilna krema, ki jo brez spiranja pustiš na laseh. Spodaj te čaka v Sloveniji najširša ponudba curly girl odobrenih balzamov, ki ne vsebujejo grobih detergentov, sulfatov ali sulfonatov, alkoholov, silikonov in voskov ter drugih, non-cgm sestavin. Balzami lase učinkovito navlažijo, priporočamo pa, da izberete pravega zase glede na potrebe svojih las - za skrepane, beljene lase ali lase po dolgotrajnem likanju priporočamo balzam z beljakovinami (keratin, riževe beljakovine, kašmirjevimi beljakovinami). V zavihku podrobno o izdelku te pri čisto vsakem cgm approved izdelku na Dragocena.si čakajo podrobnosti: ali vsebuje beljakovine, ali vsebuje alojo, kokos ali glicerin ter opis različnih načinov za uporabo izdelka po curly girl metodi. Tudi v naši ekipi je nekaj curly girl method deklet, zato te vabimo, da se na Skodranka.si prijaviš na brezplačni mini e-tečaj curly girl metode!

Preberi več ...

Curly girl approved ali curly girl odobren balam za lase torej ne vsebuje sestavin, ki bi se nabirale na laseh in preprečevale vodi dostop do las in s tem tudi preprečevale vlaženje lasnih vlaken. Nežne naravne sestavine, odobrene po curly girl metodi, so primerne za vse starosti in za vse tipe, vrste las za redno uporabo. Izbrani balzami spodaj lase učinkovito vlažijo in hranijo, jim vračajo sijaj in vašim valovom in kodrom vračajo energijo in življenje. Večina je ustvarjenih tako, da jih lahko uporabite za umivanje ali vlaženje po umivanju, lahko pa jih tudi pustite na laseh kot leave-in conditioner. Tukaj spodaj najdete samo balzame, ki so po curly girl metodi odobreni. 

Izdelki 1 - 20 od 20 skupaj