Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Svetovanje

Nega kože že dolgo ne predstavlja več ene dnevne in ene nočne kreme. Ker se zavedamo, da so stranke v poplavi izdelkov že čisto izgubljene, smo pripravili tri online pakete svetovanja za nego kože, s katerimi boste začeli odkrivati čudoviti svet nege kože tako, da ne bo predstavljala stresa, temveč eno samo veselje! Vsi trije svetovalni paketi imajo kot osnovo pregled izdelkov, ki jih trenutno uporabljate, ter pregled potreb vaše kože. Seveda bomo ob tem potrebovali karseda veliko vaše pomoči. Nato pa prevzamemo vajeti tako, da vas naučimo izdelke med seboj pravilno kombinirati in katere učinkovine izbrati, da bo vaša koža zadovoljna. V osnovi dobite tudi povezave do izdelkov, ki vam jih svetujemo - prav vam in prav za vašo kožo in vaše finančne zmožnosti.

  • MINI paket vam ob tem zagotavlja še kodo za enkratni 15 % popust ob nakupu izbranih izdelkov. 
  • MIDI paket poleg enkratne kode za 15 % popust vsebuje še personaliziran urnik, ki vam ga lahko ob naročilu izdelkov tudi barvno natisnemo.
  • MAXI paket pa ob natisnjenem urniku ne vsebuje popusta, temveč bomo v sodelovanju z vami izbrali in vam poslali do osem izdelkov, ki jih prejmete z brezplačno poštnino. 

Če imate doma cel kup izdelkov, ki jih nekako ne znate skombinirati tako, da bi iz njih potegnili vse koristi, izberite MINI paket. Če se vam približno sanja, kaj bi radi naročili, niste pa prepričani, če je to pravo za vas oziroma ne znate skombinirati z izdelki, ki jih imate doma, izberite MIDI paket. Če pa doma nimate praktično nič izdelkov in želite rutino, ki vas bo popeljala h kakovostnejši negi kože, vsekakor izberite MAXI paket

Izdelki 1 - 3 od 3 skupaj