Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Blog

Nega kože med nosečnostjo in dojenjem

Kolikokrat so vam že povedali, da morate med nosečnostjo in dojenjem še bolj paziti nase? Seveda morate, vendar pa to prečudovito obdobje še ne pomeni, da se bo vaše življenje tukaj kar ustavilo! Preverite, kaj je tisto, na kar morate biti pri negi kože med nosečnostjo in dojenjem pozorni in pri čem se lahko popolnoma sprostite! Skoraj vsaka mamica vam bo z veseljem povedala svoje izkušnje s kožo med nosečnostjo in dojenjem, saj smo ženske upravičeno ponosne na dejstvo, da je naše telo ustvarilo še eno življenje. Je pa res tudi, da je celoten proces ustvarjanja novega življenja lahko za nas precej naporen.

Akne - tipi aken in vzroki nastanka

Vedno več odraslih ima akne, čeprav je še vedno najbolj obremenjena z aknami starostna skupina med 15 in 25 let. Preden pa se lotite reševanja aken, spoznajte tipe aken in možnosti, ki jih doma imate.

Nanašanje izdelkov na navlaženo kožo

Ste vedeli, da se veliko izdelkov bolje vpije, če jih nanesete na vlažno kožo? Spodaj najdete najboljše nasvete za izdelke za nanašanje posameznih izdelkov na suho ali navlaženo kožo.

Pigmentacije, pigmentni madeži

Iščete pomoč proti pigmentacijam? Najprej bi bilo dobro, da preverite, zakaj so pigmentacije in pigmentni madeži nastali, zato smo vse informacije o tem zbrali tukaj!

Kaj storiti proti pigmentacijam in pigmentnim madežem?

Ne spreglejte podrobnih nasvetov, kako si doma lahko pomagate proti pigmentacijam, da naredite največ, kar se da.

Nega kože, ko se poletje prevesi v jesen in zimo

Prilagajate nego kože letnemu času? Delno jo najbrž vsi, tukaj pa lahko preverite, kako najlažje prilagoditi svojo nego, ko se poletje poslovi in pozdravimo jesen in zimo.

Razširjene pore

Ste vedeli, da so pore čisto normalen del zdrave kože? Nekateri imajo bolj opazne, drugi manj, vendar pa koža brez njih ne more opravljati svojega dela - koža jih potrebuje.

Popokane, razširjene kapilare na obrazu

Kaj storiti, ko obraz izgleda kot rdeča pajkova mrežica? Kako si pomagati in kaj uporabljati? Pripravila sem hiter pregled nasvetov, ki jih predlagajo vrhunski strokovnjaki.

Nega najstniške kože

Nega najstniške kože že dolgo ni več tak bav bav kot nekoč. Podivjani hormoni v najstniških letih se ne pokažejo le pri obnašanju, saj znake pubertete pri najstnikih skoraj takoj opazimo tudi na koži.

Odstranjevanje podaljšanih trepalnic

Čudovita kozmetičarka in lash stilistka Ines Šajn je za vas pripravila zelo jasna navodila, kako sami doma varno in nežno odstranite podaljšane trepalnice - hitro preberite!

Nega naravnih nohtov

Kako po dolgih letih poskrbeti za naravne nohte? Ste imeli gel ali gellish, pa ne morete do svoje nohtarice? Ste se odločili, da gel oziroma gellish enostavno nista več za vas?