Blog

Mandelična kislina

Odlična sestavina za zmeren piling - primerna tudi za suho in občutljivo kožo. Za začetek lahko razkrijemo le, da jo boste veseli predvsem, če je vaša koža utrujena, polt sivkasta, videti pa je tudi že gubico ali dve. Ste se prepoznali v opisu? Potem vsekakor preberite prispevek do konca!

PHA ali polihidroksi kisline

Polihidroksi kisline ali PHA so nova generacija alfahidroksi kislin, eksfoliantov, ki poskrbijo za kemični piling. Njihova prednost je predvsem v tem, da nase vežejo tudi vodo, zato kožo med nego odlično vlažijo.

Piruvična kislina

Alfa-keto kislina, ki jo najdemo v jabolkih, kisu in fermentiranem sadju, zagotavlja vidne učinke predvsem pri negi aknaste, mozoljaste in na splošno problematične kože.

Vitamin C v negi kože

Zakaj, kako in katerega - na kratko o vitaminu C v negi kože: zakaj je ta pomemben antioksidant nujen od znotraj in od zunaj? Odlično se bori proti negativnim vplivom prostih radikalov, deluje pa tako proti gubicam kot proti pigmentnim madežem.

Lep dan tudi tebi

Ne vem, ali jočem ali se smejim. Nekaj v knjigi me je globoko pretreslo, ne mine dan, ko ne pomislim nanjo.

Manj žri!

Aaaaaaaaa, kar kocine mi gredo pokonci, ko to slišim! Prisežem, da bom enkrat nekoga klofnila zaradi teh besed!

Najpogostejša napaka pri negi mastnih las

Mastni lasje in izsušene konice? Si umijete glavo in naslednji dan so lasje že za v čop, saj taki pa "res ne morete okoli hoditi"? Zapisali smo, kaj lahko storite kar sami!

Ketonska dieta

Razmišljate o ketonski dieti? Želite na kratko izvedeti, kaj to je in kako se je lotiti?

Moja zgodba o hujšanju - vse življenje :)

Takole gre moja zgodba na kratko:  - Namesto v prvi razred osnovne šole sem morala pri...

Hypoxi terapije - delujejo ali ne?

Ste že slišali za hypoxi terapije? Pravijo, da gre za inovativen način oblikovanja telesa, za lokalno izgorevanje maščob. Itak sem jo morala tudi sama preizkusit!

Soraya

Ste že slišali za kozmetiko Soraya? Že kar tri leta izdelki Soraya osvajajo Slovenijo z ugodnimi cenami in odličnimi izdelki.

© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.