Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Blog

Nagradna igra - hladilnik

Letošnje poletje imate edinstveno priložnost osvojiti roza ali bel kozmetični hladilnik, v katerega boste lahko pospravili svoje najljubše izdelke ali pa kar kozarec hladne pijače! Na kratko: v nagradni igri lahko sodelujete z nakupom izdelkov na www.dragocena.si ali z označevanjem Dragocena.si strani na socialnih omrežjih Facebook in Instagram. Z vsakim nakupom sodelujete enkrat in z vsako oznako @dragocena.si sodelujete enkrat. Vsaka fizična oseba lahko sodeluje večkrat, nakup pa ni pogoj za sodelovanje.

Popokane, razširjene kapilare na obrazu

Kaj storiti, ko obraz izgleda kot rdeča pajkova mrežica? Kako si pomagati in kaj uporabljati? Pripravila sem hiter pregled nasvetov, ki jih predlagajo vrhunski strokovnjaki.

Nega najstniške kože

Nega najstniške kože že dolgo ni več tak bav bav kot nekoč. Podivjani hormoni v najstniških letih se ne pokažejo le pri obnašanju, saj znake pubertete pri najstnikih skoraj takoj opazimo tudi na koži. Mastno kožo, izbruhe mozoljev, razširjene pore in ogrce pa se da z nekaj triki uspešno nadzorovati tudi pri najstnikih.

Odstranjevanje podaljšanih trepalnic

Čudovita kozmetičarka in lash stilistka Ines Šajn je za vas pripravila zelo jasna navodila, kako sami doma varno in nežno odstranite podaljšane trepalnice - hitro preberite!

Nega naravnih nohtov

Kako po dolgih letih poskrbeti za naravne nohte? Ste imeli gel ali gellish, pa ne morete do svoje nohtarice? Ste se odločili, da gel oziroma gellish enostavno nista več za vas? Po korakih sem pripravila nekaj nasvetov, ki vam bodo še kako prav prišli, ko se za tak korak odločite. Kaj potrebujete za začetek, kako se lotiti odstranjevanja gela ali permanentnega laka ter kako negovati nohte od teh korakov naprej.

Dostava v času koronavirusa

Preverite, kako bo potekala dostava v času izrednih razmer v Sloveniji!

Mandelična kislina

Odlična sestavina za zmeren piling - primerna tudi za suho in občutljivo kožo. Za začetek lahko razkrijemo le, da jo boste veseli predvsem, če je vaša koža utrujena, polt sivkasta, videti pa je tudi že gubico ali dve. Ste se prepoznali v opisu? Potem vsekakor preberite prispevek do konca!

PHA ali polihidroksi kisline

Polihidroksi kisline ali PHA so nova generacija alfahidroksi kislin, eksfoliantov, ki poskrbijo za kemični piling. Njihova prednost je predvsem v tem, da nase vežejo tudi vodo, zato kožo med nego odlično vlažijo.

Piruvična kislina

Alfa-keto kislina, ki jo najdemo v jabolkih, kisu in fermentiranem sadju, zagotavlja vidne učinke predvsem pri negi aknaste, mozoljaste in na splošno problematične kože.

Vitamin C v negi kože

Zakaj, kako in katerega - na kratko o vitaminu C v negi kože: zakaj je ta pomemben antioksidant nujen od znotraj in od zunaj? Odlično se bori proti negativnim vplivom prostih radikalov, deluje pa tako proti gubicam kot proti pigmentnim madežem.

Lep dan tudi tebi

Ne vem, ali jočem ali se smejim. Nekaj v knjigi me je globoko pretreslo, ne mine dan, ko ne pomislim nanjo.