Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

CGM maske za globinsko nego las

Odobrene ali approved curly girl cgm maske za globinsko nego las lahko v grobem ločimo na vlažilne maske in hranilne maske s proteini (z beljakovinami). Če so tvoji lasje barvani in poškodovani, priporočamo masko z beljakovinami - glej maske s keratinom, kašmirjevimi beljakovinami, riževimi beljakovinami ali svilenimi beljakovinami. Če se ti zdi, da ne potrebuješ proteinov, iščeš pa vlažilno masko, preveri vse ostale, ki ob nazivu nimajo navedenih beljakovin. Tudi v naši ekipi je nekaj curly girl method deklet, zato te vabimo, da se na Skodranka.si prijaviš na brezplačni mini e-tečaj curly girl metode!

Preberi več ...

Curly girl metoda med drugim priporoča tudi iskanje ravnovesja med proteini in vlaženjem. Na grobo lahko zapišemo, da se pomanjkanje proteinov v laseh pokaže tako, da so lasje izrazito raztegljivi in pocasti, temu pravimo, da so kot žvečilni gumi, potem je v njih preveč vode in bistveno premalo beljakovin. V tem primeru hitro naroči masko s proteini! Če pa se lasje hitro lomijo, niso prav nič raztegljivi, so trdi in krhki, je v tvojih laseh preveč beljakovin in si raje omisli globinsko masko z vlažilnimi sestavinami in brez proteinov. 

Izdelki 1 - 9 od 9 skupaj