Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Dnevne kreme

Dnevno kremo izberite glede na svojo starost, tip kože in izzive, ki jih s kožo imate. Na Dragocena.si imamo na voljo kopico dnevnih krem, saj želimo, da prav vsaka najde pravo zase - tako pri nas najdete izdelke za mlade in starejše, za ženske in moške, dnevno kremo boste našli za suho ali atopično kožo, prav tako za mastno ali mešano kožo. Pravo dnevno kremo lahko najdete, če imate pogoste izbruhe mozoljev, pa tudi če bi radi zgladili kakšno gubico. Posebno pozornost namenjamo dnevnim kremam za občutljivo kožo, za vse nasvete pa smo vam na voljo na info@dragocena.si!

Preberi več ...

Pogosto opažamo, predvsem pri dekletih z mastno kožo, da se kljub opozorilom mnoge še vedno izogibajo dnevnim kremam, kar pa morda ni najboljša ideja. Dnevna krema ima vsaj dva namena - prvi je vsekakor vlaženje, drugi pa zaščita pred zunanjimi vplivi. Mastna koža, ki je ne vlažimo, se običajno še bolj vlaži. Suha koža, ki je ne vlažimo, se še bolj izsušuje. Vremenski vplivi vsekakor ne vplivajo pozitivno na kožo, zato pozorno izberite dnevno kremo in jo pridno - vsak dan - tudi uporabite!

Kako izbrati dnevno kremo? 

Če je vaša koža suha, poiščite med hranilnimi kremami, dobre sestavine so lipidi, ceramidi, kolagen in elastin, običajno pa že sam naziv izdelkov pove, da je krema namenjena suhi koži. Vabimo vas, da preverite tudi izdelke za atopično kožo TUKAJ. Če je vaša koža mastna, vam bodo prav prišle vlažilne dnevne kreme, odlična za vlaženje je recimo hialuronska kislina, oblikovano pa imamo tudi posebno kategorijo prav za vas - TUKAJ

Prav vsem svetujemo, da čez dnevno kremo uporabite tudi izdelke z zaščitnim faktorjem, kar je poleti nujno, vsekakor pa dodatno UV zaščito nudijo tudi pudri in obarvane kreme. 

Izdelki 1 - 24 od 121 skupaj