Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Long4Lashes Nails Instant Extreme Hardening podlak za učvrščevanje nohtov

 • Zaupate svoje trepalnice serumu Long4Lashes? Potem je edino pravilno, da svoje nohte zaupate izdelkom Long4Lashes Nails!
 • So vaši nohti zabarvani, razbrazdani in popolnoma brez sijaja? Potem ste našli svojo rešitev!
 • Profesonalna formulacija v obliki neverjetno učinkovitega podlaka poskrbi, da bodo vaši nohti gladki, sijoči in močni. 
 • Podlak preprečuje krhkost, cepljenje in tanjšanje nohtov, zato bodo ob redni uporabi nohti močni, prožni in trdni. 
 • Formula z izvlečkom pistacije pomaga okepiti oslabljene, krhke in razcepljene nohte, saj okrepi keratin, nohti pa so zato močni, vidno utrjeni in odporni na poškodbe ter vdor vode.
 • S posebnim kompleksom ReLight preprečuje zabarvanost in vrača nohtom sijaj, nohti pa bodo močnejši in daljši. 
 • Redna uporaba podlaka zagotavlja nohtom vsa hranila in popolno obnovo ter vlaženje nohtne površine, nohte pa ščiti tudi pred zabarvanjem, če uporabljate barvne lake. 
 • Podlak je del ekskluzivne linije Long4Lashes izdelkov za neverjetno učinkovito nego naravnih nohtov. 
 • Podlak daje nohtom nežen, mlečno-bel videz. 
Naročite tukaj
Količina:
10 ml
Vaša cena:
12,97

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Long4Lashes Nails Intensive Strengthening serum za nohte

Izdelek je lahko pri vas že v četrtek 18.08.2022.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Vsekakor priporočamo, da enkrat na teden uporabite gel za odstranjevanje obnohtne kožice, redno uporabljajte tudi serum, za resnično zaščito pa uporabite podlak. Podlak nanesite na čiste in suhe nohte ter počakajte, da se osuši. Nato nanesite še eno plast, nadaljujete pa lahko z barvnim lakom ali ga uporabljate samostojno. Za odstranjevanje podlaka uporabite običajen odstranjevalec laka za nohte, nato pa postopek ponovite. Priporočamo redno uporabo, tudi ko bodo vaši nohti že v boljšem stanju. 

 • Vsi trije izdelki Long4Lashes Nails so namenjeni skrbi za krhke nohte, saj bodo ob redni uporabi vaši nohti okrepljeni in odpornejši na poškodbe ter vdor vode.
 • Če si nohte lakirate, pred vsakim nanosom novega barvnega laka uporabi najprej Long4Lashes podlak.
 • Long4Lashes NAILS linijo smo ustvarili za vse s šibkimi in poškodovanimi nohti, še posebej pa smo imeli v mislih tiste, ki ne želite več nositi permanentnega laka oziroma ste siti gela za nohte.
 • Linija je ustvarjena tako, da v popolnosti poskrbi za vaše nohte - izberite pravi serum zase, odstranite kožico z nohtov in jim pustite zadihati, nato pa uporabite podlak za intenzivno učvrščevanje.
 • Ob redni uporabi ponosno pokažite svetu svoje čudovite nohte!

Vsebina je v pripravi.

INCI: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Cellulose Acetate Butyrate, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid/Fumaric Acid/Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77891, Aqua, Pistacia Lentiscus Gum, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane, Alcohol, Citric acid, Mek, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, CI 60725.