Vipera Oar čopič za podlago, puder in rdečilo

  • Vrhunski profesionalni čopič z vlakni iz hipoalergenega taklona poskrbi za brezhiben nanos korektorja, podlage, tekočega pudra in kremnih rdečil.
  • Prvi znak amaterskega ličenja so običajno vidni prehodi, čopič Oar pa bo poskrbel, da teh na vašem obrazu ne bo. Pred uporabo priporočamo, da konico čopiča rahlo poškropite z vodo, saj bo mešanje izdelkov tako bistveno lažje, prehodov pa niti najostrejše oko ne bo opazilo. 
  • Primeren je tako za tekoče kot kremne podlage, pudre in rdečila.
Naročite tukaj
Količina:
1 kos
Vaša cena:
4,20

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Vse čopiče uporabljate kot običajne kozmetične čopiče, vam pa priporočamo, da jih redno čistite. Priporočamo, da očistite samo ščetinice in sicer tako, da jih namočite v posodico s toplo vodo in šamponom ali milom za obraz, pustite, da ličila s čopičev malo odstopijo, nato pa dobro sperite z vodo in čopiče osušite z mehko papirnato brisačo. Postopek ponavljajte toliko časa, da v vodi ne bo več sledi ličil. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.