Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Nacomi Next LEVEL

Nacomi predstavlja vrhunsko kolekcijo izredno učinkovitih serumov za nego kože z aktivnimi sestavinami, s katerimi boste ustvarili najboljšo nego svoje kože. Proti staranju vsekakor izberite serum z retinolom ali bakuchiolom, za sijaj kože in osvetljevanje ne pozabite na niacinamid in vitamin C, za noro vlaženje vas čaka hialuronska kislina, proti mozoljem in prekomernem izločanju sebuma je na voljo salicilna kislina, proti sivkasti polti, za spodbujanje obnove in mladosten sijaj pa hitro naročite glikolno kislino. Pri obnovi kožne bariere bo najboljša pomoč serum s ceramidi, proti staranju pa smo ustvarili serum s peptidi in kompleksom Matrixyl! Vse aktivne učinkovine za čudovito lepo kožo od sedaj najdete prav tukaj! Če želite pomoč pri kombinacijah ali pameten nasvet, nam hitro pišite na info@dragocena.si. Ste pripravljeni na višji, najvišji nivo nege kože? To je vsekakor Next LEVEL!

Preberi več ...

Vas zanima še kakšna prednost izdelkov Next Level? Izdelki se noro dobro kombinirajo med seboj, le nekaj znanja in informacij potrebujete, poleg tega pa airless pumpice zagotavljajo higienično uporabo in zaščitene sestavine. Kako kombinirati med seboj, preverite v tabeli spodaj:

Izdelki 1 - 6 od 6 skupaj