Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Cos Medica proti aknam in mozoljem

Inovativna linija za 24-urno nego proti mozoljem - izdelki za čiščenje in nego z azelaično kislino ter antibakterijski izdelki za ličenje z UV zaščito - vse, kar potrebujete za oster boj proti mozoljem:

  • Izdelki, ki preprečujejo nastajanje bakterij ter s tem nove mozolje in akne, 
  • dnevna krema in pudri, ki brez mašenja por vsak dan ustvarijo popolno polt
  • tonik, piling in nočni serum, ki pomagajo odpravljati posledice aken in mozoljev,
  • 24-urna nega za boljše splošno stanje kože in manj vidnih brazgotin
  • izdelki, ki cel dan in celo noč kožo matirajo in podpirajo celično zdravljenje
Preberi več ...

Akne in mozolji so izredno razširjena težava med mladimi in ne več tako mladimi. Posledice, ki jih na obrazu puščajo mozolji in akne, niso le vidne brazgotine, problematična koža bistveno vpliva na nižjo samozavest, saj imajo predvsem mladostniki občutek, da vsi gledajo samo njihove mozolje. S pravo nego pa so lahko mozolji del preteklosti in vaš obraz lahko zasije s čudovito kožo - le pravilno se jih je potrebno lotiti. Prav zato so strokovnjaki dermatologi v Viperi pripravili 24-urno nego proti mozoljem. Cos Medica je edinstvena in inovativna linija izdelkov s preverjenimi formulami, ki na prostovoljcih izkazujejo neverjetno učinkovitost. V linijo smo združili tako negovalne kot dekorativne izdelke, zato da boste lahko za svojo kožo res 24 ur na dan skrbeli tako, da se mozolji in akne ne bodo ponovili. Osnovna naloga vseh izdelkov je preprečevanje nastajanja bakterij, ki povzročajo vnetja, ter pomirjanje že nastalih vnetij na koži. Izdelki učinkovito preprečujejo in zakrivajo tudi posledice - razbarvanje, rdečico ali hiperpigmentacijo, ki nastanejo, ko se mozolji in akne posušijo.

Izdelki 1 - 13 od 13 skupaj