Lothmann Beauty Bag komplet za nego las (šampon, maska, dnevna krema)

  • Razvajajte svoje lase do popolosti - Lothmann Paris je za vas pripravil paket treh neverjetnih izdelkov za nego las.
  • Trije različni paketi so namenjeni trem vrstam nege las, vsi trije kompleti pa vsebujejo šampon in masko za revitalizacijo las in dnevno kremo za vlaženje, nego in zaščito. 
  • 1 - Nutri Vital Vegetal Keratine različica vsebuje šampon z rastlinskim keratinom, ki ne vsebuje soli, parabenov in sulfatov (zato se tudi ne peni). V paketu je maska 1.1 za vlaženje in dnevna krema za lase. Paket je primeren za vse vrste las, predvsem pa za občutljive, barvane in krhke lase in občutljivo lasišče.
  • 1.0 - Nutri Vital Moisture različica paketa vsebuje vlažilni šampon 1.1, ki ga lahko uporabljate tudi na mastnih laseh, saj ne vsebuje preveč hranil, ki bi lase obremenila in zmastila lasišče. V paketu je tudi vlažilna maska za lase 1.1 in dnevna krema za zaščito in nego las.
  • 2.0 - Nutri Vital Nutrition pa vsebuje hranilno-vlažilni šampon in masko 2.1, ki sta ustvarjena za suhe, poškodovane, barvane in na splošno zelo krhke lase, vsekakor pa je v njem tudi dnevna krema za nego in zaščito las Nutri Vital.  
  • Pakete smo sestavili tako, da lako prav vsak izbere pravega zase - izberite glede na tip las in lasišča ter izzive, ki jih imate s svojimi lasmi.
  • Šamponi so nežni in primerni za vsakodnevno uporabo, zato naj vas ne skrbi niti, če imate že po naravi bolj mastne lase - šamponi ne vplivajo negativno na kožo lasišča in nikakršne težave ne bo, če si lase umivate pogosteje. 
  • Vlažilne in hranilno-vlažilne maske vsebujejo hialuronsko kislino, keratin in beljakovine bombaža za resnično vlaženje in obnovo las.
  • Dnevna krema Nutri Vital deluje na vaših laseh kot krema za obraz na vaši koži . lasem vrne vlažnost in prožnost, ji zaščiti pred negativnimi vplivi iz okolja in ji naredi prijetno mehke in gladke. Dnevna krema preprečuje neželeno kodranje v vlažnih dneh, poškodbe las zaradi česanja in oblikovanja ter poškodbe zaradi UV žarkov, saj vsebuje zaščitni filter. 
Naročite tukaj
Vaša cena:
39,90
Tip paketa:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka z izbranimi opcijami žal nimamo na zalogi. Izberite druge opcije

(5) 1
Izdelek je lahko pri vas že v sredo 08.04.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


Urška

OMG

Nikoli še nisem imela takoooo mehkih las, norrrroooo!

 
 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Vse vrste šamponov se uporabljajo kot običajni šamponi - nanesete manjšo količino na mokre lase, primerno razporedite, ralo pomasirate in dobro sperite. Po potrebi ponovite. 

Maske nanesete na spodnjo dolžino mokrih las po šamponiranju. Idealno bi bilo, če lase potem za nekaj minut zavijete v toplo brisačo, da se keratin dobro vpije v lase (pri tem toplota pomaga, vendar ne uporabite brisače ali vode nad 40 stopinj Celzija, saj vročina lase poškoduje). Masko nato dobro sperite in lase osušite kot običajno. 

Manjšo količino dnevne kreme vsak dan nanesite na vlažne ali suhe lase, enakomerno razporedite predvsem po konica las (na mastnih laseh kreme ne nanašajte na lasišče), nato razčešite in oblikujte pričesko po želji. Dnevne kreme ne spirajte z las, saj je namenjena tudi zaščiti pred UV žarki in drugimi zunanjimi vplivi. 

Različice paketov vsebujejo sledeče izdelke - opisi so na povezavah:

1 Nutri Vital Vegetal Keratine: šampon, maska, dnevna krema

1.1 Nutri Vital Moisture: šampon, maska, dnevna krema

2.1 Nutri Vital Nutrition: šampon, maska, dnevna krema

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.