After Hybrid piling-gel za odstranjevanje obnohtne kožice

  • Napredna nega za naravne nohte, poškodovane od gela, akrila ali dolgo obstojnih lakov.
  • Piling je namenjen sproščanju in vlaženju kože ter skrbi za močne nohte že pri korenu.
  • Hranila in vlažilne sestavine okrepijo matrico nohtov skozi kožo, saj prodrejo do korenov nohtov in poskrbijo, da bodo nohti lepši, okrepljeni in sijoči.
  • Če nekaj pozornosti namenite tudi koži ob nohtih, boste kaj hitro opazili, da so cele vaše roke videti lepše, predvsem pa obnohtna kožica ne bo suha, popokana in natrgana. 
  • Gel piling je namenjen prav skrbi za nohte in obnohtno kožico, drobni delci, ki so neusmiljeni do nabranih odmrlih celic, pa so biorazgradljivi in odstranijo razpokice okoli nohta. 
  • Gel je bogat s hranili in vlažilnimi sestavinami in je primeren za redno uporabo (2 x na teden), s tem pa odstranimo odmrle celice in nahranimo nohte že pri korenu. 
  • Olje jobjobe in vitamin E poskrbita za zdrave, močne nohte in čudovito, zdravo obnohtno kožico. 
  • Gel piling vsebuje izvlečke bambusa, naravne sestavine, ki odstranijo odmrle celice in spodbujajo zdravje kože okoli nohtov. 
Naročite tukaj
Količina:
12
Vaša cena:
6,50

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

After Hybrid Healing serum za poškodovane nohte

Izdelek je lahko pri vas že v sredo 29.01.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Gel piling uporabljate dvakrat na teden in sicer tako, da na koren vsakega nohta nanesete drobno kapljico pilinga in s prsti pomasirate, nato pa roke nežno umijete z vodo. Redna uporaba poskrbi za vidno bolj gladko in navlaženo kožo okoli nohtov. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.